D-G-Damla55 Kızlar kızım 2 haftalık olacak yalancı meme reddediyor. Bende biraz dursun diye kurtarıcı olur diye düşünmeye başladım. Hastene millet ağzına veriyor susuyor benim kız beni emmeden susmuyor. Marka olarak kesin emer dediğiniz emzik var mu
Caganege Bende de öyle bir sorun vardı hiç birini tutmadı avent aldım diğerlerine nazaran onu daha çok kullanıyor ama tutmayınca da tutmuyor :)
Bayezidin_annesi D-G-Damla55 Benim oglum kolikti emzİklerin hepsini denedik bibs emdi dene belki tutar digerlerinde hep oguruyordu
pembe_panter Kızıma denemediğim emzik kalmadı, hiç birini istemedi ve sonra bibs emziğe denk geldik, son olarak bir de bunu deniycem dedim ve aldım. İyiki de almışım. Onun sayesinde diğer emzikleri de emmeye başladı. Bibs deneyin derim ♥️
Begooo D-G-Damla55 40ı çıkmadan yalancı meme vermeyin derim. Sizi emsin ne güzel işte. Yalancı memeyi reddediyor diye çare arayanı da ilk defa gördüm.
D-G-Damla55 Begooo tatlım sürekli arayış içinde karnı tok olsa bile ağzı hep açık. Doktorlar ilk hafta önermiyor daha sonrasında hem bebek hem anne için öneriyor. Sadece uykuya dalışda yardımcı olması için kullanacağım zaten
Canan27 D-G-Damla55 benim bebeğim 3 aylık 2. Ayda başladıntutmaya yılmadan ısrar ettim özellikle uykuya dalarken. Hepsini denedim Avent ve diğerleri. Ama bakkal emziğine benzeyen bips var bir tek onu aldı. Büyük rahatlık mış emzik başlarda karşı geliyordm. Ama çalışan anne olunca. Bakan için zorlanmasın diye alıştırdım. Ins sizde alıştırrsınız. Verirken kusacak gibi yapabilir bırakın 1 saat sonra deneyin böyle böyle alışıyor.
Eloo005 D-G-Damla55 bebeğim tutmuyordu kesinlikle diğer eksikleri 4 emzik denedik tutmadı sonunda avent aldım ve tuttu
Elfbc D-G-Damla55 tommee tippee deneyin anne memesine en yakın meme ödülü var. biz kullanıyoruz çok memnunuz.