Deren Kızlar bu vegaferon kan ilacı ne kadar kötü etki yaptı kızımda ya 4 aylığız daha ben kıvrandığını bilmem kızım beş damla içer içmez yarım saat içinde huzursuzluk kabızlık ağlama vs o kadar çok üzüldüm ki verdiğime keşke vermeseydim diyorum iki gündür tabiri caizse kıçımızdan ter akıyor arkadaş bu neymiş böyle uykuda bile ağlıyor yavrum sidefer aldım hemen arkasından ama hala vegaferon un etkisi geçmedi kakasını yapamıyor huzursuz keyifsiz kuzum çok üzülüyorum çok ☹️😔
Azra1_ Deren ben dev 3-4 gün önce bi kez verdim ve dediğiniz gibi ıkınıyor, ıkınırlen kıpkırmızı oluyor, huzursuzlanıyor:( diğer kullandığınız ürünün içeriği nasıl acaba bilginiz var mı
elifzeze Deren merhaba bazi bebeklerde kabızlık yapıyor vegaferon saglik ocaginin verdiği kan ilacını kabizlik yapmasa bile kullanmayin metil paraben ve propil paraben var hatta d vitaminini kullaniyorsaniz onuda kullanmanizi tavsiye etmem onda da bha var cok gecmis olsun Allah sifa versin
Elifasel01 Deren geçen hafta bize de vermişti sağlık ocağı iyiki kullanmamışım 😵 sideferi hamileyken kullanmıştım kabızlık sorunu yaşadım bebekler için olanı nasıl acaba hala hangi kan ilacını kullanacağımı bulamadım 🤷♀️🤔🤔
Deren deleted2310 sağlık ocağındaki hemşire ben kızıma kullandım bi şikayetimiz olmadı vs vs diyince birde aşının telaşı okuma fırsatım olmadı sonuçta demir dedim demez olaydım maalesef çok kötü içeriği çok pişman oldum emin olun artık bildiğim şeyleri bile okuyorum 😔😒
Deren Azra1_ sağlık ocağının verdiğini ve yeni aldığımı kendi çalıştığım hastanedeki doktorumuza gönderdim ben bu yan etki yaptı bu yüzden bunu aldım hocam dedim iyi yapmışsın olur kullan dedi sonra burda okudum çoğunluk kullanmış şikayet pek yok o nedenle aldım ama acaba vegaferonun etkisi ne zaman geçer onu merak ediyorum 😕
Deren elifzeze çok teşekkür ederim 😕 vücuttan atılması yan etkisi ne kadar sürer acaba yavrum kıvranıyor resmen😢
Azra1_ Deren teşekkür ederim, ben de ondan alayım öyleyse, inşallah en kısa zamanda da etkisi gider çocuklardan ya, şimdi onun huzursuzluğu ile uyumuyor resmen :(
elifzeze Deren tam bilemiyorum ama bazı bebeklerde 2 günü bulabiliyor zeytinyagi sürüp karnina saat yönünde masaj yapabilirsiniz birde sirt üstü yatirip bacaklarını bisiklet çevirme hareketi yaptirabilirsiniz ılık havlu koyabilirsiniz karnına
Deren Elifasel01 iyi ki kullanmamışsınız sidefer konusunda henüz bilgim yok tek bildiğim 75 tl burdaki yorumlara göre aldım bende dr da kullanabilirsiniz dedi 🤷🏻♀️😕😒
ada1180 Azra1_ banada verdiler 4. Ayında içeriğine baktım hiç kullanmadım cnö dvit inide kendim ocean marka almıştım kan ilacı için araştırmadayım mühendisoğlu diye bi sayfa var instagramda ona bAkabilirsin sende en zararsızını paylaşıyor
Deren elifzeze iki günde iki kez yaptı ama dediğiniz gibi masajlarla destekle önceki düzenine ne zaman geri döner acaba huzursuz ağlayan uykusuz bir bebek oldu 😔
Nilly Deren bana sağlık ocağından verdiler ama ben kullanmadım. Beklettim. Sonra doktora gittiğimde sordum gerek yok dedi hiç kullanmadım öylece duruyo kapağı bile kapalı.
Deren Nilly 😔😕 çok kızıyorum kendime çok nasıl böyle bir cahillik yaptım diye normal de herşeyi okur araştırır öyle kullanırım 🤷🏻♀️ Olacağı varmış demekki diyorum ☹️
elifzeze Deren o ağrıları geçince düzelir Allahın izniyle güzel anne bizlerde böyle büyüdük içinizi ferah tutun 😊💕
elifzeze Deren zaten vegaferon yazinca google da ilk sirada saglik bakanlığının sitesi çıkıyor ve tıklayınca hata yaziyor zararli oldugu icin icerigini kaldırmışlar herhalde artik
Nilly Deren neyseki farketmişsin. Ya ilaçtan olduğunu bilmeseydin devam etseydin. Boşver üzme artık kendini
Deren Nilly evet bebeğimi çok iyi tanıyorum çünkü hemen anladım çok sakin huzurlu mutlu bir bebekti 😔😕 inşallah bir an önce düzelir o ıkındıkça ben kendimi sıkıyorum kaslarım gerildi resmen o kadar stres yaptım ki 😔 çok teşekkür ediyorum desteğiniz için 🙏🏻
dlekturann Madem zararlı neden veriyolar bana hem sağlık ocağı hemde doktorumuz verdi o kan ilacını bende kullanmadım kan tahlillerinden sonra kullanıcam
Deren dlekturann aynen öyle bir kere sağlık bakanlığının böyle bir ilaca onay vermemesi gerekir ama malesef ülkemizde herşeyde olduğu gibi ilaçlarda da denetimsizlik var olan bebeklere oluyor siz siz olun vermeyin onu bütün düzenimiz alt üst oldu bizim pzt günü de götürüp sağlık ocağına vericem anlatıcam etkilerini ki başka bebeklere verirken bu kadar kolay vermesinler bilgilendirsinler aileleri yazık günah o yavrulara😕😔☹️