Smsnannesi Uyku uyuyamıyorum artık . Hadi uyku uyuyamıyorum bari doyasıya yesem enerjim yerinde olsa o da yok alerjimiz var her şeyi kestik artık çok ypruldum😰😰😰 açlıktan midem bulanıyor sabahtan akşama kadar omuzda be zaman bitecek çok merak ediyorum
Bursa97 Smsnannesi Allah yardımcın olsun canım zor evet ama gecicek.bu günlerde inşallah 🙏 peki alerjik olduğunu nasıl anladınız acaba
seleno Smsnannesi canım bebek bir kere alerjik oldu mu uzun süre kurtulamıyor ben bunu anladım. Bizde 2 gündür iyiydik şimdi yine döküntüleri arttı alerjik bebek annesi olmak çok zormuş, İnan artık bende kendimi tükenmiş hissediyorum
Asilinannesi1 Smsnannesi bize de aynı teşhis kondu. Kolik ve süt ve süt ürünlerine alerjisi var büyük ihtimalle dedi doktor diyet verdi.3 gündür iyidik ama bugün yine huzursuzuz. Bebeğiniz ne kadarlık? Ben bugün unutup tereyağlı pilav yedim 2 kaşık sonra hemen bıraktım ondan tetiklemiş olabilir mi😞😢
Bursa97 Smsnannesi ya bizede alerji olabilir dendi kan verdik temiz çıktı ama başka belirtimiz yok kakada mukus veya kan kusma yada döküntü falan yok doktorda belirtidie olmadığı icin normal mamaya devam dedi mamayla besleniyoruz çünkü ama biraz suratında kızarıklık oldu gibi geçti ama doktorda isilige benziyor dedi kızarıklıklar olup geciyormuydu yoksa diyet uygulayana kadar hep suratında kaliyormuydu acaba
Smsnannesi Asilinannesi1 bugün tam 2 aylık olduk biz . Bizim neye olduğu belli de değil 2-3 gün iyi bşanda kötü oluyor alerjiden mş başka bir sancıdan mi ağlıyor bilmiyorum
Asilinannesi1 Smsnannesi bizde 2 gün iyidik bugün yine huzursuz. 19 günlük olduk bugün de. Ne yiceğimi şaşırdım artık
Smsnannesi Bursa97 benim de olup geçiyordu doktor alerji değil dedi ama alerji çıktı deneyerek ilerleyen günlerde kan da olunca emin oldum
Bursa97 Smsnannesi ama bizim öyle dokuntukuz yoktu yani tenelde dokunduğumuz yer kızarıyor ve sonra geçiyordu yani yasarayak gorcez zaten doktorumuz bir belirtimlmiz olursa tekrar görüşelim dedi baska bir belirtimiz olursa ona göre bir diyet uygulucaz