DilekMisra İyi geceler kızlar 5 ay 11 günlük kızım var doğduğu günden beri uyku zamanları saatleri hep aynıydı hiç şaşmadan devam ederdi 5. Aya girdik herşey tepe taklak olmuş durumda gece 1 kez kalkan kızım şimdi durmadan meme için kalkıyor ağlama krizleri herşey den çabuk sıkılma memnuniyetsizlik anlam veremiyorum inanılmaz yorucu bir dönem 😔
Zhnce DilekMisra bir iki haftada normale dönüyor Benimki de o aylarda cıldırmıscasına uyanıyo ve asla susmuyodu Anca ayağıma alıp yatakta sallayıp öyle ikimiz uyuyoduk Düzeldi ama sonradan sabırlı ol geçecek bu da merak etme
HamzaSiracveBen Biz daha 3 aylıgız ama bizimkide sürekli uyanıyor emzire bilen bir anne olamadım pek bilmiyorum ama acaba sütünüz yetmiyor olabılir mi uyku problemi için cabuk acıkıyordur belki yazınız ustte kalsın bari ☺️☺️
DilekMisra HamzaSiracveBen canım tadımlara da başladım meyve püreleri patates falan sanmıyorum açlıktan olacağını
HamzaSiracveBen DilekMisra başka bi tecrüben yok sımdılık bakalım bizimki o kadara gelınce ne olacak ☺️☺️☺️
Mrvdmrbkc13 Ay valla bizde aynıyız uyku problemi yok ama sürekli ağlama memnuniyetsizlik ama çok damağını kaşıyor elini çekiyorum ağzından ağlama krizine giriyor şişmişte zaten bizimki dişten sanırım sizinkide diş olabilir