GizemCengiz Arkadaslar 2. Ay asimizi bu carsamba olacaktik fakat saglik ocagi asi bitti elimizde asi yok dedi ve 1 hafta sonrasina erteledi kafama takildi bu gecikme sorun yaratmaz mi?
Hsgmom GizemCengiz gecikmesi sorun olmuyor önemli olan hangi aşı olursa olsun iki aşı arasının en az 4 hafta olması👍🏻
Gungun GizemCengiz yakınınızda özel bi hastane varsa gidin ücretsiz yapıyorlar biz öyle yapmıştık ve sağlık ocagı 1 ay geçti hala bizi arayacak
Merrcimek GizemCengiz 15 gün müddeti var diye duymuştum yanlış bilgi vermeyeyim ama sanırım instagramda hekim anneydi
GizemCengiz Gungun nasil yani ya 1 aydir yapmadi mi saglik ocagi? Ozel hastaneye gidince direkt yapiyorlar mi
Gungun GizemCengiz aynen öyle 1 aydır aramadılr daha gelmemş . Özel hastane yapıyor evet ellerinde varsa parada almıyorla devlet karşıladıgı için
Nilly Devlet hastanesinde de yaparlar arkadaşlar. Belirtilenler oraya gidebilir. Ama bi haftadan da bişey olmaz
Canaryy GizemCengiz 1 haftadan bisey olmaz bence ama hastanelere de sorabilirsiniz. Bizim de 6. Ay asimisin bir tamesi yok. Gittigimiz ozel hastanede de yok, saglik ocaginda da yok. Hemsire 1 ay sonrasina randevu verdi, problem olmaz merak etme dedi.
Arven10 GizemCengiz 1 aya kadar geçilebilir 1 Aydan fazla gecikirse doktorunuz sizi yönlendirir bizim de rota aşımız piyasada yoktu 2 doz ile başlamıştık doktorumuz 3 doz olan ile devam edelim gecikmeyelim dedi
Nzl_hilal Ben sağlık ocağındaki doktora sordum bi iki ay daha gecikme olur sonra düzelir dedi . İnsanları mağdur ediyolar ya bide sağlık bakanlığı bas bas bağarıyo aşı öneml aşılarınızı geçirmeyin diye şimdiide kendileri getirmiyo işe bak. 1. Ay aşımızıda geç olmuştuk buda iki hafta sonra olucak