[silindi] Oğlumun ismi Göktuğ 🦋 İsim zor söyleniyormuş da niye kurandan bi isim koymamışımda gibi sözler duyuyorum doğduğundan beri Sizcede zormu modern bi isimmi yoksa eski isim mi tercih edersiniz ??
elifhanimm [silindi] Cihangir Asaf koydum. Neymiş çok uzunmuş. İkinci çocuk doğurmayacağım belki iki sevdiğim isimi birden koydum benim bebemmkime ne göktuğ da çok hoş isim
Mom079 [silindi] ben kurandan koydum bu seferde kaynanam neden dedesinin adını koymadınız diye sitem etti. Bitmez bu insanlardaki memnuniyetsizlik
egeninanns [silindi] 3 isim koydum 😂 hala sorguluyorlar . Canım istedi koydum. Boş konuşuyor insanlar
Ultraslan40 [silindi] ya şaka mı? Annesi sensin, istersen Ebubekir Sıddık koy istersen Murtaza. (İsimlerle dalga geçtiğimden değil çok eski bir isim olduğu iÇin söylüyorum) Kimseye Hesap vermek zorunda değilsiniz, 9 ay karnında taşıyan sizsiniz sonuçta.
NiDaAli_o elifhanimm hakkaten o neymiş öyle baya uzun 😂 bizim ki de oğuz kağan ama o da çok uzun geliyor bana kağan koysaydım keşkem diyorum. ama eski isimleri seviyorum bir daha çocuğum olursa ‘ali ömer zeynep’ bunlardan biri ni koyacağım inşallah
Cihangirim elifhanimm ben de Cihangir in yanına Alp olsun dedim dediler kayı boyuna mı çevirceksiniz evi😁😁 bu çocuk sınav kağıdı kodlayacak yarın öbür gün adını yazacak sağa sola 😁😁 o yüzden sadece Cihangir oldu. İkinci de erkek olursa Alp i sıkıştırırım bu sefer herhalde 🤣
ikiKudurukAnnesi [silindi] eski derken mesela hiç eskimeyen isimler var ali Ayşe zehra selim zeynep kerem vs bunları seviyorum ama Fatma emine vs bu isimlere sıcak bakmıyorum göktug ismi de güzel ama soyisim gibi geldi bana ama siz begendiyseniz kimseyi takmayın
Uykusuzhayat [silindi] ablam çocuğune kaan koyucaktı ona bile dedilerki ne o öyle kan gibi 😄 ben oğluma Ata ismini verdim çokta memnunum bana değil ama anneme demişlerki niye müslüman adı koymadınız cahil insan okadar çokki cevap verme bile kelime israfı Göktuğ da çok güzel bir isim çok beğenirim
Swtlna Uykusuzhayat Ata müslüman adı değilmiymiş, ilk defa duydum, benim oğlumun da adı ata, hatta ata erbil, çok da severim pek de severim
Efa Uykusuzhayat ah ya aynı muhabbet benim oğlumun ismi de Atakan bana demediler anneme demişler neymiş o kan gibi bilmem ne bir sürü en yakinlarim bile ata ata diye seslendiler bir süre sürekli uyarıyordum iki isim koymadım tek ismi var tam ismi ile çağırın diye daha neler neler çok sıkıntısını yaşadım umarım ileride oğlum ismini sever
Oznurckose1 [silindi] çok hoş bir isim. Oglumun adi ahmet ege hem bir eski hem yeni koymak istedik cok severiz ismini. 2.bebis olurda erkek olursa mete kivanc vs koymak isterim canım nasıl isterse :))
antropologanne [silindi] Onu bunu bilmem ama ismi çok ama çok hoş. Ismiyle yaşasın kuzucuk insallah 💜🙏
AsyaDuaOz @[silindi] İlla Kuran da geçmesi gerekmiyor anlamı güzel olsun. Ayrıca ismi çok hoş. Çok severim Göktuğ ismini. Takılmayın adıyla yaşasın paşa
Cancansmom [silindi] senin hoşuna gitmiş koymuşsun. O ismi en çok telaffuz eden sensin,zorsa zor millete ne. Modern mi eski mi ona keyfin karar verir,başkaları değil.
Alparslanmirzabyrm Alparslan Mirza oğlumun ismi ben ve eşim karar verdik duyanlar Alparslan ı çok beğeniyo diğeriyle uzun diyolar ama genel anlamda beğenildi fazla yorum almadı ben eski isimleri tekrar tekrar koymaya gerek olmadığını düşünüyorum ama her ismin anlamı güzel ha mehmet ha Alparslan kimsenin çocuğunun adına yorum yapmam çok saçma benim ne haddime annesi babası beğenmiş sonuçta
Meleka [silindi] çok güzel bir isim ben Göktuğ ismini çok beğeniyorum kurandan koyulacak diye bir kural yok anlamının güzel olması yeterli. Sizin etrafınızdakiler sığ insanlar olabilir boşver 😁
Uykusuzhayat Swtlna dedimya cahil insan bilmeyenlerin yorumu isteyerek koydum çokta beğeniyorum Ata ismini çok güzel 🤩
Cgnege44 [silindi] hayır cokhos isim herzaman kulağa hoş gelir eski felan değil 🤍 arkadaşımin kardeşinin ismiydi gök göko derdik hep o geldi aklıma