3MelekAnnesi3 Kızlar esim dogal kantaron yagı getirmiş neye kullanılır bilmeden israf etmek istemiyorum 😊
Mariposa 3MelekAnnesi3 açık yaraya sürebilirsiniz, göğüs uclariniz yara ise çok iyi gelir, damar büzücü özelliği olduğu icin yaraları çabuk iyileştirir. Biz varis hastalarına bile öneriyorduk oral kullanım icin.
3MelekAnnesi3 Juliet1 bebege olur mu canım 14 aylık oglum var 24 haftalık hamileyim dogunca her iki cocuguma da kullanır mıyım baya var cunku
Juliet1 3MelekAnnesi3 fayda edebilir ama takip edin çünkü içeriği saf zeytinyağı. Zeytinyağı asitliyse yakabilir o yüzden o durumlar da aynısefa kullanın kızım 3 yaşında suan bezi çok oldu bırakalı ama aynısefa kullandım hiç pişik olmadı
3MelekAnnesi3 Juliet1 canım markası yok esimin arkadası kendi yapıyor dogal ürünler olan bir magazası var ordna vermiş hediye
tugba_112 Hamile isen çatlak önlemek için kullanabilirsin. Bebegin küçükse gaz problemi olduğunda karnına masaj yapabilirsin 😊
Juliet1 3MelekAnnesi3 öyledir zaten zeytinyağına kantaron çiçeği atılıp bekletilir bebeğize takip ederek kullanın iyi gelmezse hemen kesin
Sevdamavi 3MelekAnnesi3 ben ameliyat izlerime kullanıyorum canım cok etkili bide yüzdeki lekeler için