Kızlar merhaba, kızım 2 gündür benden başka insanların memesine sarılıyor. Kızım 6 ay 20 günlük anne kız ilişkimiz iyidir yani diğerleri oyun anne bakım beslenme sevgi vs vs ayırt edebiliyor heleki 6 ay olduktan sonra bunu çok hissediyorum yalnız dün kaynanamin tişörtüne saldırıp meme almaya çalıştı bugün de gorumcemin v yaka tisortten memesini görünen kısmını ağzına almaya çalıştı tabi ikisi de hemen bebeği uzaklaştırdı acıkmış olabilir diye bana uzattılar hatta görümcem seni ve memeni bilir oyun yapıyor bu kız dedi ama ben kötü hissettim onu ben emziriyorum beni tanıyor sanıyordum acaba kokumu bilmiyor mu birde kalabalık bir ailede yaşıyoruz herkes iç içe acaba onları da mı annesi sanıyor yada kafası mı karışıyor yani konu kaynanam ve görümcem değil inşallah anlatanilmisimdir bebeğimin beni tanımamış baglanmamis olmasından korkuyorum acaba bana bağlı zannettiğim sadece beni yemek temizlik olarak görmesi mi? Nasıl davranayim ne yapayım? Bebegim bana doğru bir şekilde baglanmamis olabilir mi?? Lütfen yorumlarınızı bekliyorum