Etna Bebeğim 6,5 aylik 1 aydan fazladır ek gıdaya başladık ama tamamen geriye gidiyoruz artık ağzını hiç açmıyor su bile içmiyor yanlış yoldamiyim ne yapmam lazım
elifineylulu Etna zorlamamak lazım canim öncelikle,eğer pütürlü yiyeceklere başladıysanız eline verebilirsin yaptığın şeylerden..Bir de diş çıkarttığı için de yemiyor olabilir sıkma canını
Annesininkuzucugu Etna istahsizlik oluyor bir donem ama düzelecek, sen az ve eğlenceli şekilde immmm falan diyerek, bide çiğneme hareketleri yaparak yedirmeye calis
AslihanElif elifineylulu ya ben veriyorum önüne kendi alsın istiyorum ama koparıyor alt dişleri çıktı korkuyorum 🥴 6 ay 9 günlük için erken mi acaba 🥲
elifineylulu AslihanElif Değil canım 5.aydan sonra her an çıkabilir zaten..Malesef belirli dönemlerde var onlar mesela benim kızım da 9 aylık sıcakta yemek istemiyor sürekli su içiyor elini yüzünü yıkıyoruz sabır işi Rabbim yardımcın olsun..
Etna 7 aylik olduk durum hala aynı yemek istemiyor su içmiyor by sıcaklarda ıdrari sapsarı napicam ben 😔😔😔😔😔😔
Etna Hala aynı alt dudağını içine koyuyor damagiyla bastırıyor mümkün değil birsey koyamıyorum ağzına 😔