Yenianne1997 Selam anneler bebeğiniz kaç çeşit kıyafetleri var. Abartılacak kadar çok mu yoksa az mı ? Ben az alanlardanım çünkü çok çabuk küçülüyorlar,ihtiyacı oldukça alıyorum. Kafam şu yönde bebeğin yediği helal giydiği haram diye. Sizin düşünceniz neler ?
irva Yenianne1997 Çok fazla var.Ben kendim alıyorum babası alıyor.Ailem alıyor.Birileri sürekli mutlaka bir şeyler alıyor.Kıyafet oyuncak vs vs.
mombeto Yenianne1997 ihtiyacı ne kadarsa o kadar olması taraftarıyım. Ama hoşuma giden üstünde görmek istediğim kıyafetleri de ekstradan alırım ama abartmam. Zaten evdeyiz sürekli bu dönemde pek de gerekli değil fazlası zarar giydiremeden küçülüyor
Mom084 Yenianne1997 orta karar ne çok ne az bebek çok çabuk buyuyoe daha bugün küçülen ayırdım temizlerden yinede yıkadım bı aileye vericez
Sisli Yenianne1997 bende ihtiyacı oldukça alıyorum evde giydiklerini biraz büyük alıyorum zaten dışarı çıkmıyoruz ha çıkma durumuna görede hem evde giyebileceği hemde dışarıda giyebileceği 2 3 takım şey alıyorum . Giysileri az ve özdür gerek yok fazlasına hele şu hayat pahalılığında 💐
Nurcan03 Yenianne1997 çok abartıya kaçmıyorum. Zaten maalesef bebeklerimizin en güzel zamanları korona kısıtlamalarına denk geldi. Çok almasam da özenerek giysin diye aldığım birkaç süslü elbisesini doğru düzgün giydiremedim bile. Son birkaç aydır genellikle gündelik pijama takımı tarzı şeyler alıyorum zaten en çok onlar giyiliyor.
Serapltekin Yenianne1997 fazla almadım tez büyüyorlar ve en küçük kıyafetimiz 1 yaş şuanda 11 aylık gidip almış olsam şuan 2 yaş alırım ilerdede giysin diye
bikerem Yenianne1997 ben de abartanlardanim malesef. Mantiken yanlis buluyorum ama dayanamiyorum. Baskalarina kiyasla fazla mi onu da bilmiyorum aslinda. Ama dilabi almiyor. 18,19 20 21 ve 22 numara ayakkabi bile aldim duruyor. Tek tesellim buyuk aliyorum
Bezelyeveannesi Yenianne1997 gunde 3 4 kez ust degistiriyor cok terliyor ya da yemek lekesi olabiliyor o yuzden elimden geldigince almaya calisiyorum ama cok pahali seyler almiyorum
Fatma69 Yenianne1997 12 aylık şuana kadar 5 parça almışımdır Bi yakınımın küçülen kıyafetlerini kullanıyorum zaten pandemi var Bi yerde gidilmiyor bende senin kafadanım çocugun yediigi helal giydigi haram, 👍
Dn123 Yenianne1997 alıyorum ben ama pahalı şeyler almiyorum. Ben donem donem aldığım için toplu alıyorum. Genelde sık aldığım seyler zibin oluyor . Ama mesela bu sene buyudu diye elbise sort tişört falan çok aldim