aylizinannesiii Kızlar 8 aylik kizim var bugun cisli bez sayisi cok azaldi emiyor iki saatte bir 120 cc mama iciyor oglen ek gida yiyor 200 cc su iciyor gunde ama cisli bezleri o kadar azaldı ki napabilirimm
Prensesannesi21 aylizinannesiii benimkide 7 aylık oda sürekli terler ve az cis yapiyo yani sabah degistim simdi baksam belki dolmustur
[silindi] aylizinannesiii hava ısındı su miktarını artırmalısınız , iki katına çıkarmaya çalışın. Sık sık teklif edin birkaç yudum derken zamanla içer.
aylizinannesiii Rubab_Mommy Asiri terliyor gunde dort kere kiyafet değiştiriyorum ama bugun ilk defa bu kadar az ciş yapti
Rubab_Mommy aylizinannesiii Terden dolayidir o zaman.8 aylik 1 saatt3 bir besleniyosa doymamasi mumkun degil.
aylizinannesiii Prensesannesi21 Kilosu da düşük sürekli mama vermeye çalışıyorum sürüm az olduğu için cok çaresiz kaldim
Prensesannesi21 aylizinannesiii Benumki ilk 6 ay anje sütü aldi suan ek gida da aliyo 7 aylik ama neden bilemedim
Prensesannesi21 aylizinannesiii tekrar doktora götür danis canim götürmekten zarar gelmez en azından için rhat eder
aylizinannesiii Prensesannesi21 Kan tahlili idrar tahlili verdik iki gun önce hoca biseyde çıkmadı bol su veriyorum manada veriyorum 😓
aylizinannesiii Prensesannesi21 Ay maşallah😍😍 8 aylık 7 buçuk kllo 75 cm boyu cok zayıf ama doktora göre normal bilemedim bu işi
Prensesannesi21 aylizinannesiii Sağlıklı olsunlar da kilo önemli değil ♥️♥️ Doğum kilosuna göre de değişiyor benum kizim 3.260 doğdu
[silindi] aylizinannesiii tam kilosunu soracaktım:) boyu uzun kilosu ondan az gibi geliyor size. Kilosu orta . Su miktarına gelince mama anne sütü hariç ne kadar su veriyorsunuz? Bir de cisli bez sayısı kaça düştü? Ve idrar rengi nasıl?
aylizinannesiii Prensesannesi21 bizde 3300 doğdu besinci ayda meme reddi yaşayınca bir iki ay kilo alımı asiri azaldi tahliller de temiz olunca doktorda birsey diyemiyor😐
aylizinannesiii [silindi] Günde 600 cc su iciyor sabah 200 cc filan diye idrar rengi normal sarı koyu da degil ama bes cisli bez aliyorsam üç kere filan çiş yapmış her beze 🥺