Ecelna Kızlar mrb tarihi geçmiş but vardi buzlukta 23 nisandi son tarihi yaptım yedim ve bebek emziriyorum sıkıntı olmaz inşallah dimi.?
Cicismoms Ecelna Ya geçen haberlerde verdiler. Kadın buzluktaki tavuktan keşkek yapmış 2 kişi ölmüş ondan beri ne alırım ne buzluğa atarim
Gamzeburkan Ecelna bisey olmaz diye biliyorum çünkü ben hep alıp buzluga atarım aylar sonra kullanırım hiç sorun yaşamadım ☺️
TalentedMom Ecelna eğer son kullanım tarihinden önce buzluğa koyduysanız sorun olmaz bir de eridiktensonra tekrar buzlupa koymayın tüketin
minikpatates GoGirl siz etlerin askerlikte 1800 1300 senelerinden kalma hala olduğunu biliyormuydunuz.
mltmkrkl Cicismoms canım o öyle degil benim bildigim tavuktan keşkeşi yapmış hepsini yiyemem iş annesine vermiş annesi onu buzluga koymuş sonra çözdürip yemiş yani pişmişini geri koyup çözdürüp yedigi için pişmemiş tavuga bişi olmaz buzlukta uzar süresi
minikpatates calikusuu evet evet eşinize sorun mutlaka bilir. Mesela eşimin askerlik zamaninda 1700 yillarindan saklanan etler oldugunu demişti. Tabi bu dolaplar cok teferruatli yani.
Bualemdeyeniyim Ecelna bişey olmaz ben hep 2 3 tane tavuk alırım bütün eşim böler parcalar ayırırım buzdolabı posetlerine öyle kullanırım hep