Merhaba güzel anneler 🙋🏻♀️Kızım bir yaşında. Poposunu siliyorum temizliyorum sorun yok ama poposuna krem sürdürmek istemiyor bazen. Ve neredeyse iki aydır asla vulvasını temizletmek istemiyor. Bazen kakası bulaşabiliyor acaba oraya da bulaştı mı iç tarafa diye bir su da olsa temizlemek için. İdrar yolu enfeksiyonu olmasından korkuma.Mantar olmuştu bundan bir ay önce poposunda. o geçti.geçen gün yine vulvasının dışında tam giriş yerde minik beyaz birşey gördüm acaba yine mantar mı diye bakmak istedim. Ama asla ne hafif aralatıyor ne de krem sürdürüyor.Basit bi direnme değil ağlıyor kasıyor bacaklarını kendisini. O öyle yapınca ısrar edemiyorum korkacak diye. Altını benden başka kimse değiştirmiyor belki babası bazen söylersem değiştiriyor. Yani korkuyorum yine de. Niye elletmiyor olabilir sizce? Kızımı alt değişiminde korkutacak veya banyo zamanlarında korkutacak hiçbirsey olmuyor. Yani alt değişiminde genelde hiç susmadan konusurum onunla birşeyler anlatırım ya da şarkı söyleriz. Banyoda da öyle. Ama bilemiyorum. Travma mı oluştu birsey mi oldu. Ya da artık temizlememem mi gerekiyor? Ben mi yanlış yapıyorum acaba.Anlayamıyorum. Neden böyle davranıyor acaba?bi fikri olan benimle de paylaşabilirse çok mutlu olurum. Teşekkür ederim 🙏🏻