Epifenomen-gkc Leventin_annesi 1 yemek kaşığı irmiği bir çay bardağı su ile kaynatın, piştikten sonra içerisinde kullanabileceğiniz meyveleri koyun ben elma ve armutU aynı anda koyuyorum. İkisini karıştırdıktan sonra ben blender da çekiyorum normalde Doktorlar önermiyor ama irmik yediğinde her tarafı koca koca toplar oluyor blenderda çekince en azından biraz insaflı oluyor. En son da biraz tarçın atıyorum üzerine
Olric11 Leventin_annesi bir yemek kaşığı irmik labne muz bir çay bardaği su ile irmiği pişiriyorum içine muz ve labneyi koyuyorum ama benim oğlum 6 ay 17 günlük
turansmom Leventin_annesi İrmigi haslıyorum blendıra aliyorum, elma ve armut koyuyorum, bir cay kaşıgıda pekmez bu kadar. Balkabagı, havuc, irmik yapıyorum Kabak, patates, labne, irmik yapıyorum Yada corba yapmissam corbasinin içerisine atıyorum
Prensesannesi21 Leventin_annesi Ben kaynatip icine muz veya armut elma bırakıyorum 1 cay kasigi pekmez labne peynir de olabilir. Ama asla kizima blender yapmadim ve iyiki yapmadim kizim herseyu pütürlü yedi ve alıştı şuan 7 aylik salatalik ekmek tarzi seyleri veriyorum eline koparip çiğneyip yutuyor masallah bugune kadar bogulma da olmadi 🙏🏻
tontisbebegim Epifenomen-gkc merhaba. Bebeklere normal irmikle de yapılır mı yoksa illa bebe irmik mi olması lazım acaba 🙏🏻
Balbebem 1tatli k. İrmik İstege gore bir meyve sert bir meyveyse hurma elma armut gibi onuda irmikle beraber haşliyosunuz blenderdan cekip cok güzel yiyolar bu kasik mamasini.
Olric11 Bebegim_28 deneyebilirsiniz oğlum malesef çok iştahsız sebze hiç sevmiyor bunu severek yiyor☺️
Sedabade Leventin_annesi benim kızım 1 yaşında ama yinede yazıyım:) 1 YK irmiği 1 vb suda pisiriyorum içine yarım muz bebe bisküvisi ev yapım varsa daha iyi tabiki 2 3 adet sonra 1 TK pekmez hatta 1 TK da buğday ruseymi koyuyorum içine başka meyvde koyabilirsiniz bayağı doyurucu ben akşam 6 8 arası veriyorum:)
Epifenomen-gkc tontisbebegim Merhaba, ben Bebek irmiği kullanmadım migrostan organik irmik aldım onu kullanıyorum 🥰
Fulyaalinmina Leventin_annesi merhaba irmik unu alırsanız daha iyi olur irmiği pişirip içine meyveler koyabilirsiniz yoğurt sevmiyorsa yoğurt ve meyve koyabilirsiniz sebzeler koyup sebzeli pireler yapabilirsiniz