Oğlum alerjik bir bebek ve şu an 10 aylık ancak hala daha yeme düzeni tam anlamıyla oturmadı. Yumurta ve süt tüketemediği için pankek , bebek kesi vs yapamıyorum. Yapsam da güzel olmuyor. Ara öğünlerde ya da yemeklerin yanında yoğurt verme şansım yok. Bir de meyveye bayılan ama sebze ve eti tükürüp yememek de direnen bir bebek. Bu sabah yulaf avokado ceviz ile bir karışım yaptım yedirdim ( az miktar yedi) kahvaltıyı hala daha karışım şeklinde yapıyoruz. Ara öğün olarak 12 civarı muz verdim. Saat 3 de kıymalı, sebzeli yeşil mercimek çorbası içti ( az miktar içti ). Akşam için de portakal suyu ile ıspanaklı makarna yedireceğim. Genel olarak menü planlaması konusunda çok fazla tıkanıyorum. Yemiyor yemiyor yemiyor. Hatta bazen öylesine reddediyor ki 2-3 gün boyunca sadece anne sütüyle geçirdiğimiz zamanlar oluyor. İnternette 10 aylık benek menüler gördüğümde ağzım açık kalıyor. Öylesine içerikler var ki benim oğlum onları mümkün değil yemez. Sizlerin öğün planlamalarınız ne şekilde? Bebekleriniz gün içinde ne kadar yiyor? Yeme reddi yaşadığınız dönemleri nasıl aştınız😓