S-mom Ben bu ikilemde kalmaktan bıktım bana bi çare dondurma yemek istiyorum aman,soğuk içmek istiyorum aman sakın fizyolojik olarak düşünüyorum mantıklı gelmiyor siz ne düşünüyorsunuz?
Defneninannesi1108 S-mom O zaman sicak corba da icmeyin cay da icmeyin bebegin agzi yanar 😂😂 Sence mantiklimii süt üsür. Bisey duymustum onda kararsizim sen üsütürsen bebek o sütü emer kusarsaa anne üsüttü ondan falan. Bidee su varr aklimm almiyo bebek emerken su icersen sütün su gibii olurmus🙄 Yanii direkk bogazdan gögüse boru varda bizmi bilmiyoruz. Öyle olsaa sütüm yok diyenn Anne olmazdii 😁 Ye kuzum sen kapta dondurmaa al koy külaha ye ziraaa aşırııı soguk degil eriyo zaten😄😄
-Alp- Şahsen ben inanmıyorum böyle şeylere. Anneler nineler kendimize dikkat edelim diye söylüyorlar sanırım. Bebeğimde alerji olmasa dondurmayı kilo kilo yerdim şu sıcak günlerde 😢
deniz_s ben daha cok dondurma gaz yapar mi konusundayim o kdr cok sorun ki gaz yemek icin can atıyorum ama cesaret edemiyorum soguk baklava da dahil
kirlibeyazkedi Fizyolojik olarak düşünen mantığınıza güvenmenizi, teyzelere ise güvenmemenizi öneririm.
S-mom Defneninannesi1108 Defneninannesi1108 😂😂 olay aslında bence soğuk gaz yapar mı? Yani bi mantığa oturtmaya çalışıyorum ama ı ıh olmuyo😂
-Alp- S-mom yani ben o şekilde algılıyorum ama annelerimiz ninelerimi çok ciddiye alıyor böyle şeyleri nedense 😂