Yelda35 Kızlar oğlumun çene altında ç boynunda bir Siri isilik oldu alerji değil yumurta filan ama dün aklıma geldi kehribar kolye yapıyor mudur acaba ? Başına gelen var mı?
Goktug1308 Yelda35 bizde kullanıyoruz bize yapmadı ama karşı komşumuzun torununa yapmış oğlumda gördüğünde iyi size alerji yapmamış bizim toruna yaptı demişti
Prensesimlina Kızlar bende kehribar kolye almak istiyorum ama bebeğimin boynuna dolanırsa diye çok korkuyorum sizinde aklınıza geliyor mu böyle şeyler boş yere mi kuruntu yapıyorum ya da çok mu dikkat etmek gerekiyor
Sumeyyebaglan Prensesimlina benim geliyo ve bu yüzden doğru düzgün kullanamıyorum bile. Uyurken zaten hiiiç kullanmaya cesaret edemedim
Cnnsmy Sumeyyebaglan Prensesimlina bende bu konuda çok korkup almamıştım arkadaşım ayak bileğine dolayarak kullanıyorum deyince mantıklı geldi aldım 3 haftadır ayak bileğinde çorabın içinde dolayıp taktım bol oldu öyle sıkmadıda kızım 5 buçuk aylık güvenene kadar böyle takıcam
Prensesimlina Cnnsmy ayak bileğine bağlayıncada aynı işlevi görüyor mu acaba burda yine okumuştum boyunda olması gerekiyor falan diye konuşulmuştu
Prensesimlina Yelda35 evet dimi yani bilekte olunca da başka anlamları oluyor ama tükürük ve diş için erki etmiyor