Meray64 Kızlar doğumdan 55 gün sonra ilk adetimi oldum. Bu kadar çabuk beklemiyodum. Bu şekilde çabuk olanlar var mı normal mi acaba bu durum
Zeyy16 Meray64 Bende 3 aylık olduk dhaa yeni oldum emziriyorum birde yani eskisi gibi oldum ama tbi uzun sürmedi 4 gün sürdü bitti bakalm gelicek ay olucak mıyım bilmem düzene giricek mi
Mucizem-Sare54 Meray64 Aynen canim bende şuan oyleyim kızım 48 gunlukken oldum şuan 4 gündür devamlı geliyo az geliyo ama kesilmiyo hic adet heralde diye dusunuyorum ve bu kadar çabuk beklemiyodum acikcasi😭
elifhanimm Ben de olmuştum ama normal reglim gibi değildi. 6. Ay sonra eskisi gibi regl oldum . Emziriypr musunuz ben emzirirken olmuştum genelde emziren anneler daha geç oluyormuş
Uveecim Ben oldum. Doğum sonrası hiç adet olmadan geçen ayım olmadı. Kanamam bitti 28gün sonra adet gördüm kızım 11 aylık hiç aksamadan geldi. Herkes adet olmayacak diye bir kaide yok için rahat olsun.
Gunsss Ben 6. Ayda oldum. Arkadaşım 40 ı çıktıktan 3-4 gün sonra bi kanaması olduğunu söylemişti adet sanmış ama sonrasında tekrar etmemiş kanama 4. Ayda adet olmaya başlamış
Meray64 Mucizem-Sare54 ben de başta dedim lohusa kanı geri geldi heralde diye hiç adet olabilcem aklımın ucuna gelmiyo kaç Aydır olmaya olmaya unutmuşum demek ki 😂