Asel16 Bursa97 bende burda bekleyeyim mama kutusunda Miktarlar var ama hiç uymuyorum açıktıkça veriyorum
Bursa97 166316 yani benim bebegim nde en fazla 1000 falan içiyor ama kilosuna göre hesaplanır falan diyorlar ama okadarinida icemiyor öyle olunca doymuyor mu acaba diyorum ama foymasa aglar herhalde bilemedim
bozobeydrk Bursa97 kilosunun 150-200 cc katı olmalı kabaca. Yani 7 kilo bir bebek 1050-1400 cc arası içmeli toplam.
Bursa97 bozobeydrk benim bebeğim 3 aylık 8 kilo ama 24 saatte en fazla 1000 falan icebiliyor kilosuna göre hesaplarsam 2000 falan olması lazım ki okadar hayatta içemez bir bebek yani bir tuttarsizlik var bu hesapta 🤣
bozobeydrk Bursa97 kilosuna göre hesaplamak her zaman daha mantıklı. Çünkü aynı ayda olup 5 kilo olan da var, 7 kilo olanda.
Daphnemom Çocuğa göre değişir bi de sadece mama mı alıyo anne sütü de var mı? Biz mama meme gidiyoruz mesela günde 450 500ml mama alıyo ama istediği kadar emiyo e memeden ne kadar çektiğini bilmediğimiz için de doyuyorsa tamamız 🤷🏻♀️ 5 ay 13 günlük.
Bursa97 Daphnemom biz sadece mama alıyoruz canım zaten meme artı mama gitseydik öyle yazardım o yüzden sadece mama miktarını sordum 🥰
bozobeydrk Bursa97 hayır zaten 1200 cc içmesi de normal ama tabi ki bebiş bunlar 1000 yetiyor demek ki☺️ Bu sayılar biz tahmin veriyor sadece direk bu kadar içmek zorunda değil
Daphnemom Bursa97 yine çocuğa göre değişir aslında ☺️ burda bi hesaplama görmüştüm kilosunu 150yle çarpıp bi şeye bölüyoduk orda 75 çıkarken kızım 100le doyuyodu. En son amaan doyunca bırakıyo zaten demeye başladım 😁