RasayiAA 19 aylık oğlum. Birşey yemediği zaman alternatif olarak veriyorum bazen 3 tane ye kadar yiyor. Yoğurt peynir ağzına sürmez muzlul çilekli yoğurt denedim ama anlıyor. Yararı varmı sizce veriyormusunz siz.
agacsizkoala RasayiAA faydası olduğunu düşünmüyorum o yüzden hiç vermedim çok katkı maddesi var , ama benim oğlum da süt içmez çilekli süt içer mesela bende çileği normal süte koysam onu içmez 🤷
Babybloom RasayiAA vermiyorum, sakınabileceğim tüm katkı maddelerinden sakınıyorum şimdilik. Hiç vermediğim için tadını da bilmiyor tabi böylece benim yaptığım çilekli yoğurt ona daha güzel geliyor.
RasayiAA agacsizkoala üstünde vitamin çeşitleri yazıyor da acaba varmı yararı diye merak ettim bende 😄
RasayiAA Babybloom en iyisini yapmışsın. Ama ben tadını bilmiyorken de denedim bunları kabul etmedi. Yoğurt içeren hiçbişy yemiyor
akrep07 Ben hiç vermiyorum. Alışmasın diye yoğurdu da hep sade verdim. Bazen öğün arasında muz doğrarım içine o kadar. Bazı doktorlar mahsur görmüyor, ama yine de içim rahat etmiyor 😅
RasayiAA akrep07 keşke yese benimki de yoğurdu. Alerjisi olduğu için vermedim alerji geçince de kabul etmedi
Mommysharkdoodoodoodoo RasayiAA Bacım yararlı diye düşünerek verme kaplarını yıka sakla muzlu yoğurt koy çilekli yoğurt koy içine anlaması imkansız tat olarak. İçinde çok çok çok katkı maddesi var.
agacsizkoala RasayiAA valla yararı var mı bilemem onu , benim oğlum da sade yoğurt yemez ama içine mesela pilavı normalden bi tık pişirip koyuyorum öyle yer , yada makarnayı iyice pişirip küçük Küçük doğrayıp yoğurda katıyorum öyle yer , acaba öyle mi deneseniz
uykusuzMoMm RasayiAA ben veriyorum arada içimino marka olanı kardesmde danıno ile buyudu kapı kdr boyu eni teyzemın kızıda oyle cok yemıs sımdı herseyın ıcınde katkı maddesi var neyde yokki 🥰yınede cogunluk olarak peynır yogurt yumurta verıyorm arada danıno
Mom070 RasayiAA yoğurt peynir yemiyorsa alternatif şeylerin içine katarakta vitamini almasını sağlayabilirsiniz. Bebeğiniz 19 aylık mesela ben makarna, bulgur pilavının yanına yoğurt koyarım ama iyice karıştırırım yoğurt belli olmaz. 3 yaşında ağzına peynir sürmedi yine de omlete falan koyup veririm. Danonenin hiçbir faydası yok.