Aysel_11 Kullanan var mı nerelerden aldınız memnun kaldınız çiçek sepetinde çok uygun ama iyi mi güvenemedim bir yerde 140 lira sizler aldınız ku aldıysanız nerelerden acaba
ikizlerinannesi2985 Aysel_11 kehriparsepetinden aldım. Sertifikası ile birlikte aldım. Henüz takamadım, 5 aylıklar. Biraz daha büyümelerini bekliyorum
neslihan-87 Aysel_11 Ben tanıdık bir yerden almıştım 3 aylıkken taktım çok salyası akıyordu ve şuan 7 buçuk aylık oğlum kaç gündür damaklarını kontrol ediyordum hiç farketmedim huysuzluğu ateşide olmadı bugün bir baktımki dişi çıkmış.Faydası olduğunu çok duydum ama açıkçası pek inanmazdım ondanmıdır bilmiyorum ama çok kolay çıktı dişimiz
mandalina_kokulum Aysel_11 Trendyol’dan ipek kehri sayfasundan aldım. Sertifikalı. 170 lira bileklik ve kolye.
Kelebegimmmm Aysel_11 sofi mayadan aldm sertifikalı. Fakt işe yarayan bişe değğl. Hiç kesmedi salyayı
mltmkrkl ikizlerinannesi2985 benimki daha 2 aylık ama ben bileklik olarak taktım salyası çoktu diye yanlış mı yaptım zamanı mı var onun
Aysel_11 ikizlerinannesi2985 görümcem de ordan almış da birde niye takmadınız huzursuzluklara da iyi gelir falan diyolar gaz sancısı falan biz de 3 aylığız
ikizlerinannesi2985 mltmkrkl 4 aylıkken boynuna takın diyorlar ama ben taktım4 aylık olunca, ikisinin de boynunda boncukların izi çıktı, çıkarttım. 6 aylık olmalarını bekliyorum. Ben de en başta ayak bileklerine taktım ama hiç bir etkisi görmedim cıkarttım
Aysel_11 Kelebegimmmm çoğu kişi faydasını görüyo ama ne bileyim herkeste aynı etki olmayabiliyo demek ki
ikizlerinannesi2985 Aysel_11 canım ayağına taktım en başta, hiç bir etkisi olmadı. Boynuna taktım, boncuklar iz yaptı, ben de korktum çıkarttım. Şuanda 5 aylıklar, bi oturmaya başlasınlar öyle takacağım
mltmkrkl ikizlerinannesi2985 canım bende boynuna takamadım biraz kilosu var rahatsız etti resmen bogaz içinde kayboldu o yüzden bölüp bileklik yaptım
ikizlerinannesi2985 mltmkrkl ayak bileğine de taktım ama hiç etkisi olmadı, ben de çıkarttım. En azından oturmaya başladıklarında boncuklar o kadar rahatsız etmez diye düşünüyorum
Goktug1308 Aysel_11 ben instagramda naturalambers den aldım çokda memnunum oğlumun alt iki dişi salyasız ateşsiz çıktı şimdi azılar gekiyor şükür hala salya ateş yok orjinal sertifikasıyla geliyor tuzlu su testide yapabiliyorsunuz güvenilir site tavsiye ederim
Aysel_11 Goktug1308 teşekkür ederim canım birde oraya bakayım şu an 3 aylık 4 e gidiyo ama çok huzursuz emmek istemiyo bağırıyo bakalım iyi gelir inşallah
Verauygl Goktug1308 bende ordan sipariş geçtim geçen hafta kargoya verilmiş bayram tatili nedeniyle elime ulaşmadı daha.