Kumsal25 AsyaninAnnesiiii bu da normal ter dir diyor ter böle mi olur cildirlye görürsek bakamri wbilmymki
AsyaninAnnesiiii Kumsal25 bakar canım ama ben netten baktım terden yada saçına şampuan sürüp iyi durulamıyorsan gözenekler tıkanıp böyle sivilce yaparmış.
PoyrazandsMom Alerjik olabilir yediği dokunuyor olabilir öncelikle bir doktora danışın sonrasında yediklerini takip edin
PoyrazandsMom PoyrazandsMom mustelanın stephoia serisi şampuanı var öneririm yüzündede varsa kremini kullana bilirsiniz oğlum atopik cildi var ek gida henüz başlamadık fakat benim yediklerimden etkileniyor
Kumsal25 PoyrazandsMom yuzunde yok kafasında böle çıkıyor sdce bazen bacaklarında kabarıyor ama sivilce gibi değil evet bisilere hassasiyeti var ama önemsemiyorum kafasıda çok terleten bı bebek ama şuan baya çoğaldı bu sivilce durumu
Kumsal25 AsyaninAnnesiiii evet terden bende biliyorum sampubai değiştirdim bende olabilir çok saçı yok genellikle iyi duruluyorun ama bı daha daha dikkat ediyim bakalim
YagmurKoksal Aynı sorunu bende yaşıylorum kafasında 5 6 tane vucudunda kol ve bacaklarında cıkıyor oglumun kendı doktoru slerjı dedi ama test onermedi ben neye alerjisi oldugunu bulamıyorum yarın alerjı doktoruna gidecem
Arslanmerve Benim de bebeğimde çıkmaya başladı, 9 aylık neden olduğu ve nasıl geçeceği hakkında bilgisi olan var mı?