MevaninMelegi Oykum55 1.ay aşısı en hafif olanı merak etmeyin herhangi bir ateş vs yapmaz her bebekte değişir tabi ama genelde bi yan etkidi yoktur rahat geçirirsiniz geçmiş olsun 😊😊
BaharDurum Oykum55 doktorum ateş yapmaz demişti. Bebeğime çok uyku yapmıştı 1 gün boyunca hep uyudu doktoruma sordum normal 2 güne geçer dedi
1421saadet 1.ayda olmuyo zaten 1.doz ilk aşısı doğdugunda yapılıyo 2.dozuda sağlık ocagı yapıyo bnde yptrdım bi sorun olmadı şükür ıkıncı ay aşımız var bu hafta verem aşısı bu aşıda oluyo kolda agrı kızarıklk ates falan verem aşısının tutması lazımmış çünkü
memonunannesi Ay aşısı hepatit.b aşısı. İlk dozunu doğduğunda vuruyorlar hiç merak etmeyin. Ateş yapmaz. Ama huzursuzluk yapabilir. Bol bol emzirin, bol sevgi gösterin.
Aysecan-987 zeynepduha aşıyla alakası yok ama uyurken emzirme sorunuza cevap olsun ben emzirme saati geldiğinde hala uyuyorsa önce altını alıyorum hafif uyanır gibi oluyor o zaman çok güzel emip geri uyuyor, en sevdiğim 😁
BaharDurum zeynepduha uykusunda biraz hareket ettikçe memeyi verdim çenesinden uyara uyara emzirmeye çalıştım Bazen uyanmaya çalışıyordu ama birkaç çekimden sonra memede uyuyakalıyordu zor bir gün olmuştu
Yamanikko Oykum55 hepatit b aşısı oluyor. Ateş huzursuzluk yapmaz. Zaten doğar doğmaz yapılıyor ilk dozu bu pekiştirme dozu. Merak etmeyin🙏🏻