Srpege Merhaba anneler bugün oğluma kiraz çekirdekli kemer aldım ancak mikrodalga fırında ısıtınız yazıyor. Mikrodalga kullanmıyoruz. Bu Kemer’den alanlar ne şekilde kullanıyor ? Bir de fayda gördünüz mü?
NaimeYilmaz Srpege Ben onu kullanıslı goremedm sureklı sureklı onunla ugrasmak.. cunku ısısı gecıcek onun. Acı elma yagı denedınız mı? Havlu koyup sac kurutma makınasını tutuorm bazen uzaktan doktor önerısıyke sesı ısısı rahatlatıyor
EzgiA Srpege benim bebeğim 25 günlük Kemer’in içinde ki bezi çıkardık onun içinde zaten çekirdekler direk fırın tepsinine koyduk orda ısıttık biz.fakat bizim gaz olayımız çok fazla bide 2-3 kere anca kullanabildik daha 🧐
MTkutay Srpege reflu yatağının içinde mi kiraz çekirdeği torbasını kullanıyordum. Içinde ki kirazlari normal fırında isitiyordum sonra kaşıkla torbaya geri dolduruyordum 150 derecede 15 dakika ısıtın yaziyordu
Srpege NaimeYilmaz acı elma yağı sürüyoruz kurutma makinesini direk tutmadık ama havluyu ısıtıp koyduk rahatlatıyor bu işlem ama hemen soğuyor ondan kiraz çekirdeğini deneyelim dedik soğumuyorum diye acaba kurutma makinesi ile kiraz çekirdeklerini ısıtsak nasıl olur ki