Cgdmltr93 rumgayy kahvaltıda mutlaka 1 yumurta yiyor. Havuçlu, kırmızı biberli, menemen, patatesli gibi. Labne pekmez ceviz muz.. bazen tam buğdaydan muhallebi yapıyorum içine koyuyorum yumurtayı pekmezi muzu. Öğle çorba içiyor genelde. İkindi de meyve püresi. Akşam da biz ne yersek ondan az yiyor. Yatarken gece maması yapıyorum aralarda da emiyor
Lyla07 rumgayy sabah kalkar kalkmaz 180 cc mama içer 1 saat sonra kahvaltı. Kahvaltıda yumurta,peynir, ceviz kesin olur. Omlet/pankek/sebzeli tost şeklinde yapar kahvaltısını. 12 gibi 150 cc mama içip tekrar uyur 2 saat, uyanınca çorba+yoğurt veririm. 16:00 gibi meyve +150 cc mama. Akşam 19:00 da akşam yemeği köfte/tavuk + sebze +yoğurt. Yemek sonrası banyo yapar 21:00 de tekrar 180 cc mama içip uyur.
Eesay rumgayy 11 buçuk aylık oğlum. Örneğin bugün sabah patatesli yumurta, peynir, salatalık, zeytin yedi. Arkasından muz ve pekmez yedi. Uyumadan önce mamasını içti. Öğlen tarhana çorbası içti. Birazdan ara öğün vereceğim kraker yapmıştım. Sonra sütünü içip uyur. Akşama da köfte pilav yoğurt yiyecek🌸
Deletedmom0099 sabah 8de uyanınca 120-150 cc mama 10da kahvaltı (yumurta, lor, bebe bisküvisi, pekmez) 1de çorba yada yemek 3:30da yulaflı yada irmikli meyve (şuan kayısı şeftali koyuyorum) 6da bir tam muza 3 yemek kaşığı yoğurt 9da gece maması bu şekilde
minikkoglumm Cgdmltr93 tam 1yumurta bitiriyormu? benmki asla bitiremiyor 🤷🏻♀️ her şekil vermeyi denedim ama olmuyor