mrveefe12 Arkadaşım veriyor 2 aylıktan beri yoğurt süt…. bende yeni yeni yoğurt veriyorum süt konusunda kararsızm ?
Sumeyraas mrveefe12 canım yetişkinlere bile süt içmeyin diyenler var. Bebekler 1 yaşına kadar tüketmemeli.
Sevimliannee mrveefe12 1 yasından sonra bile yarı yarıya sulandırılıp verilmeli ilk önce yazık cocuga küçücük bagırsaklarına. Anne sütünü bile zor sindiriyolar.
RuzgarMommys Arkadaşın çocuğu ineğe verseydin direk o bakardı Tövbe estağfurullah yaaaa delirctm burda yeminle
balyanakannesi2 mrveefe12 tövbeler olsun 😱 yazık o çocuğa yazık. Lütfen siz vermeyin inek sütü yasak 1 yaşından küçük bebeklere. Hatta bazı doktorlar 2 yaş diyor
Pamuk_seker mrveefe12 yok artik daha neler 1 yas hatta çoğu uzmanlar 2 yasindan sonra diyor ben 1 yas 1 aylikken sute basladim azar azar şimdi cogaldi seviyor sütü diye fazla veriyorum 🙄
Eminos mrveefe12 ille de mama kullanmasina gerek yoktu ki sadece anne sutuyle besleseydi 2 ay ek gidaya gecmek icin cok cok erken
RuzgarMommys Ondan sonra ileri yaşlarında insanlar niyeee böbrek hastasi niye insulin direnci düşük Niye trioidi var niye obezitesi var Iste bu cahiller yüzünden
mombeto mrveefe12 benm bebeğim 5 ay 16 günlük ben daha ek gıda için tam 6 ayluk olmasnı bekliyorum hata mı yapıyorum ya 😂😂😂 yengem diyor 3 aylıktan beri veriyorum çocuğu zayıflattın bilmem ne. Su da vermiyorum. ay yok töbe 2 aylıkken hiç olmaz ya
mrveefe12 mombeto tadım şeklinde verebilirsin 1 çay kaşığı meyve püreleri yemek sularından ben veriyorum o kadardan birşey olmaz kız
balyanakannesi2 mombeto verilmemeli. Sanki doğru bişi yapıyormuş gibi bi de millete tavsiye veriyor hanımefendi. Su vermeyin ek gıdaya başladığı zaman verilir. Ek gıda da 180 gün doluup 181. Günde başlanır
Nefesinannesii mrveefe12 aslaa vermem 10 aylık oldu hala vermiyorum doktorlar hic vermesekte olur diyor Allah aşkına yapmayın ne gerek var