Kizlar bizzat kitabi aldim. Tuzlu suyuda denedim. Inanin yakmiyor. Bir litre suya iki yemek kaşığı gibi. Kitap mucize. Eşim zaten iyiydi. Son zamanlarda ilgisi azalmıştı. Tuzlu suyu uyguladim kendime. Kitapta yazan bir kac şeyi de yaptım. Resmen evliligimiz eski haline döndü. Bende burda bir arkadastan duydum. Allah ondan razı olsun ismini hatırlamıyorum. Ancak onun sayesiyle tanıştım esra ezmeci ve kitaplariyla. Denemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. 🌼 Kitabi almasaniz bile tuzlu suyu deneyin. Banyodan cikarken kovaya hazirlayin. Ilk once sağ omuzdan sonra sol omuza boyundan asaginiza dokun. Bunu yaparken olumlu düşünün. Haftada bir yapmanız yeterli. Tabi ikide yapabilirsiniz. Durulanmadan çıkın. Bildigim kadarıyla ertesi gün yikamaniza gerek yok. Evdeki tuzla da olabiliyor. Himalaya tuzuylada. Ilk once kendi enerjiniz artiyor. Mesela ben kendimi son donemlerde cok ozguvensiz ve cirkin. Buluyordum. Şimdi kendimi her halimle begenir oldum. Ozguvenim inanilmaz arttı. Eşimin eski ilgisi geri geldi. Bilmiyorum faydasını gördüm yani. Deneyin derim. Niye bu kadar icten anlattim bilmiyorum. 🌼😃😃