18KasimAli İki gündür bezde pembelik görüyorum ilk defa oluyor neden olabilir daha önce başına gelen var mı yarın doktora gidip idrar tahlili isticem
Mutlubebis 18KasimAli kristalleşme muhtemelen. Sıvı eksikliğinden kaynaklanır :) sıvı alımını artırın
Merveerctn 18KasimAli merhaba bebeğiniz kaç aylık aynısını oğlum 6 aylıkken yaşadım doktor artık emmek yetmiyo demekki ek gıda ihtiyacı başlamış demişti bir de yaz aylarında terliyolar su ihtiyacı olusuyo 6 .aydan kucukse sık sık emzirin inşallah düzelir
18KasimAli Smy16 canım beslenme ve kilo alımı iyi daha önce karsilamadik şimdi havaların ısınmasıyla gordum
18KasimAli Merveerctn canım ayın 18 inde tam 6 aylık olacak yasadigimiz yer 37 derece ek gıdaya daha başlamadım ama şu vermeye başladım teşekkür ederim ♥️
melasya 18KasimAli bebeginiz 6 aydan kucukse yetersiz beslenme buyuk ise sivi alimi yetersiz olabilir.bunun yaninda gece huzursuzlugu altini islatirken aglamasi varsa idrar yollarinda enf olabilir.
serebro 18KasimAli yetersiz beslenme yada sıvı ihtiyacından oluyor. Yenidoganken birkaç kez yaşadık bol bol emzirin/besleyin. Ne kadarlık bebeğiniz bilmiyorum ama sarılık varken de olmuştu bizde
serebro 18KasimAli su alımı az o zaman su takviyesi yapın havalar ısınmaya başladı, terliyorsa da su kaybı yaşar