SAREyvz Bebeğim tam 80 günlük geceleri 4,5 saatten önce mamaya kalkmıyor. Siz ne zaman belli aralıklarla kaldırmayı bıraktınız. Kendi istemediği zamanda yemiyor. Doktoruna danışan var mı bu konuyu?
Sisli SAREyvz sizin kaldırmamanız lazım zaten o acıkınca kendi uyanır bizim doktorumuz öyle demişti zamanında
C_E SAREyvz ben 40 ciktigindan beri kaldırmıyorum kendi çoğu zaman 4 saate falan uyanıyor bazende daha erken uykusunu almasida onemli
Candanotemm SAREyvz bebeğim 83 günlük senin gibi bende sürekli sat kurup kaldırıp yediriyordum ama bitiremiyordu burada bende sormuştum 3 gündür artk saat kurmadm meğer kendı acıkınca kalkıp mamayi da bitirebiliyormuş bende psikolojik olarak saat kurma baskısından kurtuldum.gece 11 gibi yediriyorum Gece mutlaka 3.30 da uyaniyo
Candanotemm SAREyvz bizim doktor da artk 4 saatte bir 120 cc mama yedir dedi ama gündüz 3 saat bile duramiyo
SAREyvz Sisli Ben kaldırmıyorum zaten ama 4,5 saat çok mudur diye de sorayım dedim doktorumuza danışamadım daha
SAREyvz Candanotemm Ben de bir süredir kaldırmıyorum kendi kalkıyor canım ama maksimum 3 saatte uyanıyordu bir kaç gündür 4,5 saat olmaya başladı bu süre ben de acaba normal mi diye düşünmeye başladım bazıları da 3 saatte bir muhakkak beslenmeli vs diyor ama kendi istemediği zaman her zaman yediği 90 ccyi bile bitirmiyor
Candanotemm SAREyvz bende huzursuz oluyordum 3 saatte yemezse aç kalır diye ama bitiremiyo uykuda enerji harcayamadığı için de sadece kilo yapıyormuş doktorumuz öyle dedi. Zorla bitirsin diye gece ne kadar çaba harcıyordm 🤦♀️. Şimdi bıraktm artk kendisi uyanınca biberonun dibini sıyırıyo 😁😁
Candanotemm SAREyvz gece büyüme hormonları daha çok aktif oluyormuş sakin uyandırma kendisi zaten uyanır dedi doktor beni ikna etmese vazgeçmezdim bende 😊
SAREyvz Candanotemm oh maşaallah yarasın 😍 o zaman benim de içim rahat edebilir artık, uyusunda büyüsünler 😂🤗