Meltem37 Kizlar 2 aylik oglum var yeni dogum yaptim duz yatinca karnim atiyo pit pit korunmuyorum suan esimle sık iliskiye girmiyoruz spral taktircam ama gobegin atmasi hamilelik durumu olamaz dimi hamileykende oluyo cunki
mgymst7038 Meltem37 yok canım rahmin toparlanıyor ya onun hareketleridir o banada olmuştu sormuştum doktora öyle dedi.
BademsMam Meltem37 bebeğin olabilmesi ve senin öyle pıtpıtları falan hissedebilmen için en az 18 haftalık hamileliğin olması gerekiyor. O pıtpıtlar hepimizde var ve onlar vücudun çalışma prensibi 🤣 öyle hamile miyim diye takılmana gerek yok canım
Twinsmomee Doğum yaptıktan sonraki ilk zamanlar benimde oluyordu normal, bebeği o kadar erken hissedemezsin zaten o atmalar ondan değildir ama korunmuyormuşsun hamilelikle ilgili bir şey diyemiyorum 😊
Twinsmomee Meltem37 spiral hiç kullanmadım, benimde ilk doğumum emzirdiğim için doğum kontrol ilacıda kullanmıyorum şimdilik prezervatif kullanıyoruz emzirme döneminden sonra hap kullanmayı düşünüyorum ben
TheLatte Meltem37 21 aylik oğlum var hala atiyo disardan net gözükür . Gaz diyolar genellikle ama nedendir bilmiyorum .
Meltem37 Twinsmomee bende hangisini yapsam emziriyorum suan dogum kontrol hapi zararlimiki neden emzirdikten sonra kullanicaksini?
Twinsmomee Meltem37 emzirirken cerazette kullanıyormuş sadece bazıları çok memnun bazıları hiç koruyucu olmadığını söylüyor, bende emin olamadım o yüzden emzirme dönemi bitince başka bir ilaçla başlamayı düşündüm