Zeynaa1 Arkadaşlar lcw outlet mağazasından alışveriş yapan varmı hiç ürünler de hata vs oluyormu yani belli oluyormu yoksa sadece fiyatımi uygun 😊
Eslimmira Zeynaa1 ürünlerde hiç defo yok yani bana denk gelmedi gelen var mı bilemem ama bildiğim kadarıyla genelde dikiş hatası falan olurmuş onu da kimse fark etmez zaten 😊
Seyma005 Zeynaa1 benim evimin karşısında var , üzerindeki etikette defosu yazıyor bi bakıyorum gözle görülür şeyler olmuyor zaten pek, kızıma alıyorum hatta kendime bile 😀
Selin39 Zeynaa1 ben devamlı LCWaikiki den alışveriş yapıyorum evime de kızıma da ama hiç hatalı ürün gelmedi
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Zeynaa1 Outlet indirme düşen sayılı adet kalanlar bir sorunu yok hiç birinin
tbbrraygt Alışveriş yaptım, aldıklarımda hiç hata yoktu, mağazasında nasılsa o şekildeydi, fiyatları da gayet uygun
Elifmoms Zeynaa1 magazadan bilmiyorum da İnternet sitesindeki ürünlerde defo yok eski sezon tek kalmış ürünler vs oldugu için uyguna veriyorlar.
BademsMam Zeynaa1 LC de defo olmuyor canım ürünleri 50 elden geçirip satışa sürüyorlar. Outlet de zaten çok eski bir sezon ürün oluyor ellerinde kalınca ucuza veriyorlar alabilirsin ben çok almıştım kendime ama
Kereminannesiii Zeynaa1 hatalı olan ürünlerin üzerinde ne hatası olduğuna dair etiket bulunuyor. Çok nadir büyük hatalar oluyor. Genelde dikişinde sıkıntı olabiliyor ya da beden konusunda. Birde tek kalan ürünleri genelde outlet mağazalarda satıyorlar