Ece01 Cagla_34 ayakta emzirmeye deneyin yatarak emzirmeyi deneyin sakinleştiği müzik varsa onu açıp emzirin birlikte duşa girin birde ten tene temas yapın aklıma gelen bunlar
Kesici Cagla_34 aynı zamanlarda bende de olmuştu sağ mememi öl Allah tutmuyordu. Ne yaptıysam tutmadıydı sonra aklıma geldi ayakları kollarımın altından geçecek şekilde yani sol memeyi emecek gibi çevirdim ama sağ memeyi tutturdum ve emmişti, bik gün öyle emdi sonra tekrar tutmaya başladı
Emineegemen05 Cagla_34 benim oğlumdada yaşadım canim kesinlikle pes etme ben pes etmedin emmeye devam ediyo şuan malesef oluyo şuan oğlum 4 ay 8 gunluk oldu
haticeozbdk Pilates topunda zıplayarak emzirmek, farkli pozisyonları denemek (yatarak emzirmek vs), yürüyerek, imkan varsa arabada yada duş da emzirmek denenebilir. Bol bol ten tene temas da bulunun sakın zorlamayın biberonla vermeyin
taze_anne56 Cagla_34 mochi” baya meth edilen bir üründü bizler de denemek için sipariş verdik henüz gelmedi
Mete112 Benim bebeğim 6 günlük asla meme almıyor :( sağıp veriyorum emmeyi bi türlü öğrenemedi ne yapacağımı şaşırdım🥺
kirlibeyazkedi Önce sebebini anlamak lazım. İki gün süren bir reddetme durumu oldu bende de 2 aylık oğlum. Sütüm tazyikli geliyordu. Farklı pozisyonlarda emzirdigim halde tazyik devam etti. En son 5 dk kadar sağıp öyle emzirmeye geçtim. Ama tazyikli gelecek korkusuyla yine emmek istemedi oğlum. Aynı memeyi tazyiksiz farklı pozisyonda verince sorun çözüldü. Şimdi korktuğu pozisyonda da emiyor. Boğazına kaçıyor mu emerken?