edaekiz32 Kızlar 18 aylarınız nasıl geçiyor. Kafayı yemek üzereyim. Sürekli ağlama hali, sürekli bağırma, çığlık atma. Bu dönem nasıl geçiyor. Sizlerin bebekleriniz nasıl
Balli_pastamm edaekiz32 Cook fena geciyor valla,sanirim 2 yas sendromu geliyor yavas yavas Herseye aglama,dediklerinii aglayarak yaptirma,istahsizlik ve bitmeyen enerji 🙄 İkizler bitirdi beni,gaz sikintilari falan bu zamanlarin yaninda hiçmis meger
eceozdemir1811 edaekiz32 ay ne siz sorun ne ben soyleyim böyle birsey yok usyunr bide hastalandi daha da nazlandi her dedim olsun diyor telefon verin dio kendini yerlere atio kafasını vuruo evden çıksam vallahi rezil oluyorum nasıl cocuk bu diolar erkek çocuklarına taş çıkaran bir kziim var ruhum çok yorgun
yigitmomss edaekiz32 uyumak istemez yemek istemez yakaladigi yerde isirir yok yere aglar yapma dedigimi yapar ömrüm törpüleniyo 😔
edaekiz32 eceozdemir1811 benim de oğlum var bu kadar çok tutturmuyor ama herşeye ağlama çığlık atma yoruyor beni gerçekten
Resulasafannesi edaekiz32 Biz 17 aylık olucaz aynı durum çığlık ağlama krizi herşeyi atma benimle bütünleşti resmen