Portakalannesi202012 Merhabalar bebeğim 15 aylık 3 gündür ateşli sürekli dusuremiyoruz ilaçlarda etki etmiyor damar yolu bulunamıyor serum için lütfen başka bir yöntem bileniniz varsa söylesin ılık duş soğuk bezle tampon herşeyi denedik 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
esraesma Portakalannesi202012 İğne vuruluyor mu nasıl hiçbişey etki etmiyor kıyamam yavrum😢 çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin canım vücudunda enfeksiyon falan mı var kan tahlili yapılmadı mı
Selin39 Portakalannesi202012 çocuk hekiminin görüp muayene etmesi gerekir canım. Ateşi nedenini biz bilemeyiz.. cocuk hekiminden yarına Rendevu al, muayene olsun. Biz ateşli bir çocuğa ne diyebiliriz
Minikpandailay Portakalannesi202012 Kuzum altıncı hastalık olabilir mi? Onda da ateş düşmüyor bizde dusurememistik. Dördüncü günün sinunda vücudu döküntü yaptı ateşi düştü.
Portakalannesi202012 esraesma hayır iğne vurulmuyor ilaç ve antibiyotik kullanıyoruz ama etki göstermiyor hiçbiri dün serum taktılar biraz geçti sonra yine ateşlendi bu sefer damar yoluda bulamadılar boğazları enfeksiyon kapmış dediler diş çıkartacak dediler kan tahlilleri temiz çıktı gece covid testi yaptılar 😭
Portakalannesi202012 Minikpandailay altıncı hastalık nedir bilmiyorum ? Bizde 3 gündür atesliyiz artık cildi kurudu döküntüler oluyor ara ara cildinde
Minikpandailay Portakalannesi202012 Altıncı hastalık ateş yapan ve ateş kolay kolay düşmeyen havale gecirtebilen bı hastalık. Her çocuk geçirirmis. Su çiçeği kızamıkçık gibi bı kez geçirdimibidaha gelmezmis. Bı tür virüs. Biz geçirdik. Bende düşüremedim ateşini dişten diye düşündüm. Döküntü çıkınca doktora gittim göğsünde sırtında yüzünde pıtır pıtır kırmızı noktalar çıktı. Altıncı hastalikmis. Döküntü çıkınca ateşi düştü.
esraesma Portakalannesi202012 Tekrar geçmiş olsun. Benim kızımda da idrar yolu enfeksiyon vardı hem antibiyotik kullandık hem iğne 5 güne toparladı