Muzaffer Bebeğim 10 aylık son zamanlarda kabızlık sorunu var acaba diyorum dişten mi oluyor ekmek içi veriyordum ondan mı ya da çaydan mı bilemiyorum ağlayarak yapıyor yaptığı zaman 😔
Minigim12_ Muzaffer bizde 6ay 6 günlüguz bizde de var ben başta kan ilacından dedim ama yok ne yapsak geçer bilmiyorum
F-Betul Muzaffer Çay mı içiriyorsunuz ? Ekmek kabızlık yapar. Bunun dışında muz elma şeftali un türleri nişasta kabız yapar. İşe yarayanlar ise şöyledir; Kayısı püresi Siyah erik püresi yoğurt kefir yulaf ezmesi kabak armut
Muzaffer Minigim12_ Sulu şeylerle başlayın ek gıdaya hemen pütürlü vermeyin biz bu zamana kadar bir sıkıntı çekmemiştik dişten olduğunu düşünüyorum ben bakalım hayırlısı
Muzaffer F-Betul Sürekli içmiyor çayı arada çok isteyince veriyorum Yulaf ezmesini sık sık veriyorum ekmeği de kestim vermemeye çalışıyorum bir haftadır ama bir ilerleme yok
F-Betul Muzaffer Çay vermeyin içindeki kafein bizler için bile zararlı ayrıca kabız da yapar. Vücuttan su kaybına neden olur çünkü.
Muzaffer F-Betul Bende vermekten yana değilim ama kayınpederim bişey olmaz diyor dinletemiyorum kimseye
F-Betul Muzaffer “Kabızlığının bir nedeni de çaymış çocuk zorlanıyor acı çekiyor, doktorlar vermeyin diyor “ diyin. Beraber mi yaşıyorsunuz ?