Bfiliz csnım merhaba ☺️ sünnetimizi olduk çok şükür sağsalim.. paylaşayım dedim. Sabah 9 da aldılar oğlumu 10 dk somra kucağımdaydı.. lokal oldu cıktıgında normaldi ama ağlamış belli 😬 hemen karnını doyurdum cok emmek istemedi yorgun ve korkmuştu uyuttum. Uyanınca uyuşuktu ağrıdan ağlamıyordu ama korkudan ağlıyordu . Cnükü ben tek başıms bakıyorum her saniyemiz beraber geçiyor yabancılarda ağlar ordan biliyorum..neyse 2 saat sonra cıktık evimize geldik. Pipisi açıktı bezi gevşek bağlamışlar sargı vs yoktu.ameliyatta fitil veriyorlarmış zaten ağrı kesici ortalama 4 saat somra etkisi geçiyomuş. Eve geldik sakinleşti baya arabada da uyudu güzelce karnını doyurdum pipisini açık boraktım bir müddet kremini sürdüm yaklaşık 6.5 saat hiç ağlamadı. Ta ki ilk çişi yapana kadar 😬😬 cok yaktı muhtemelen baya ağladı yanık yanık ☺️hemen actım altını üfledim sakinleştirdim. Oyun oynattım biraz biraz evde gezdirdim sonra calpol verdim bi yarım saat daha oyun oynadık somra uyku geldi yattı. Ben cok korkuyordum susturamazsam diye maşallah hiç ağlamadı 3. Çişte hiç yanmadı galiba gözümün önünde yaptı ama gülüyodu 😬korkulacak bişry degilmiş onu anladım ama anne yüreği işte. pansuman yok sadece çiş deliği için antibiyotik krem verdi onun dışımda calpol kemdi kendine iyileşecek dedi ☺️ merak ettiğn varsa sorabilirsin