Emirin_Annesi10 bburcu hiçbirsey yemiyor valla. Artık bende pes etmeye başladım. Bi yoğurt seviyor oda 3 4 kaşık anca. Bebe büsküvisi veriyorum eline 2 3 ısırık alıp atıyor bi kaç lokma da peynir yiyor. Yemek falan hiçbirsey istemiyor 😭
Hayris bburcu sabah yumurta sarısı ve evde yapılmış lor peynir den veriyorum tam bupdağ ekmeğinden yiyo bi parça ekmek yemeyi çok sevio öğlen aç olursa genelde çorba sebze püresi ikindi yada akşam üzeri meyve
Muverrih bburcu 1 yumurta sarısı yiyor, eline cici bebe veriyorum ısırıp yiyor, bugün salatalık verdim onuda ısırıp yedi peynir, yoğurt filan sevmiyor 🤷 öğlen değişiklik olsun diye kaşık maması veriyorum aksam çorba içiyor. Aralarda meyve püresi yapıyorum evde ama sevmiyor hazır meyve purelerinden azda olsa yiyor ancak öyle verebiliyorum.
Sedefba Kahvaltı yumurta sarısı, labne, zeytin, omlet, pankek, yulaf ezmeli karışım şuan bunlar arasında dönüyoruz çoğunu da yemiyor zaten ben deniyorum işte çok zorlamıyorum, ara öğünümüz genellikle yoğurt veya karışık meyveler
bburcu Sedefba kızım yoğurt hiç sevmiyor ya yedikçe kusuyor ara öğünlerde anca meyve verebiliyorum 🤦🏼♀️
bburcu Emirin_Annesi10 yoğurt yese keşke benimki yedikten sonra kusuyor bir şeylere karıştırsam da yok 🤦🏼♀️
Bilge45 8 aylık oluyoruz yarın ama hiç bişey yemiyor sabah çeyrek yumurta yerse yiyor sonrası yok ne meyve ne çorba ne yoğurt. Gün içinde toplam 1 yemek kaşığı bile olmuyor malesef nasıl alışacak bilmiyorum