Ygzmomm Kızlar 1 ya da 2 şişe bira içsem kaç saat sonra emzirmem gerekir ? Normalde mama+meme yapıyoruz sizce içtikten sonra sağsam sonra hemen versem olmaz mı 24 saat beklemeli miyim ? ( Bilgisi olan anneler yazarsa sevinirim linççi tayfa yazmasın) 😂
Polikistikannee Ygzmomm Beklemek gerekiyor kana karışıyor alkol o yüzden 24 saat boyunca vücuttan atılamıyor
Atesbocegi Ygzmomm bira mayali olduğu o icin vücuttan daha kısa sürede atılıyor. İçmeden önce süt sağın Bebeğiniz için içtikten sonrada süt sağın ve dökün ilk sütü
Buketaslan Birsey olmaz 2 bırakanın alkolü %8yapar için. Gecen gün ben corona içtim 1 tane bi etkisi yokki
Ygzmomm Buketaslan üretimi durmadı değil mi o biranın yani bulmak istesem bulabilir miyim 🤔 hafif bira daha iyi olur benim için
Senizinc Senizinc valla görümcemın 1 yasında kızı var sigara alkol dogdugundan beri içio hala emziriyo cocugunu😅
Denizdemirr Ygzmomm hafif biralardan miller var onunda alkolu düşğk ☺️ ben yılbaşında tuborg içmiştim 1 tane 4 saat sonra ilk sürü elimle az biraz sağıp döktüm sonra emzirdşm
Ygzmomm Denizdemirr bomonti seviyorum ben diğerleri kötü geliyo niyeyse 😅 1 gün mama veririm olmadı garantiye alırım
Werwe9292 Efes light var %3 alkol oranı 2 tane ondan icip beklemeden emzirdigim bikac defa oldu. Bir sıkıntı yaşamadım