Dondu_123 Hayırlu sabahlar kızlar kayınvalıdemlerle karsılıklı oturuyoruz sımdı evdekılerın hepsı covıd cıktı bebegımde temaslıydı ateşi cıkıyor kızımda covıd olmusmudur 1 yasında
Btlbrssk Dondu_123 merhaba bizde pozitifiz kızım 1 yaşında hafif ateşi vardı dün 37,5 kadar Vücudu sıcaktı ama bugünde hafif bi burun var galiba oda geçiriyor bide huysuz bebeklere test yapmıyoruz dediler o yüzden yapmadık
gulsnmstf Dondu_123 bnd bebegım 7 gunluklen covıd oldum atesı cıkar ıshal olursa gecmıstır ddıler gecmıs olsun
Ygz Dondu_123 ateşi çıkıyorsa zaten olmuştur covid ondan da size geçer,geçmiş olsun. Sağlıklı düzenli beslenin bol bol su,c vitamini,yoğurt,kefir gibi şeyler tüketin. Vitamin takviyeside alın kısa zamanda geçer inşallah🌸
Gzdzeynep Dondu_123 herhangi semptom olmasa bile geçirmiş sayılıyor. Ben covid olduğumda kızımda hiç bir semptom hastalık belirtisi olmadı ama onu da geçirmiş saydılar. Çünkü bebekler ve çocuklar belirtisiz geçirebiliyor çok geçmiş olsun
Asiliimm Bende covid oldum benim de 15 aylık bi bebeğim var test olmaya gittiğim de oğlumun da vücut ısısı çok fazla geliyordu bana ne olur ne olmaz diye ona da yaptırdım oda temaslıydı çünkü negatif çıktı çok şükür. Bence ona da test yaptırın
Dondu_123 Asiliimm götürdumde hastaneye dişinden ateslenıyor dedıler covıt olabılırmı dedım yok ya ne covıdı dedı doktor
Dondu_123 Btlbrssk bn bigun test yptırdım bklm ne cıkck hıcbır belırtı yok kızımında galıba dısınden oldu ates azı dişi cıkıyor
SedaMeyra Kizim 2 yasindaydi ailecek covid oldugumuzda o da covid oldu ates yasamadik biz uyku sorunu oldu hide gunde 5 6 kez kaka yapti 3 4 gun
duru2603 Bebeklerde niye olmasin canim onlarin vücudu farkli mi işliyor sanki, ateşi cıkmışsa büyük ihtimal geçmiştir. İnşallah cabuk hasarsız iyileşirsiniz sık sık emziirn ve kontrol altinda tutun