Plasentes Galiba bebeğimin dil altı bağlı emerken memeyi devamlı pırttırıyo dili yukarı kalkmıyor başına gelen varmı bebeğim 2 ay 7 günlük
Dk16 Plasentes benim kızımda da dil bağı var ama emmesinde problem yoksa doktor kesmemize gerek yok dedi Ama emmede problem varsa bu kilo kaybına sebebiyet vereceğinden küçük bir işlemle kesilmesi gerekebilir Doktorunuza danışın derim
ElifAsaf Plasentes bizde bugün doktora gittik dil altı bağı olduğu söylendi ama 6. Aydan önce kesemem dedi, bebeğim bucuk aylık ve memeyi tam tutamadığı icin göğüsüm hep yara hatta kan kusuyor bebeğim
Dk16 Plasentes benim bütün sülalemde var herkes çayır çayır konuşuyor hatta eşimin ailesinde hafız olan bile var 🤗
Muhteriz Benim kızım doğduğu günden beri meme emerken agzından kaçırıyor ucunu resmen dudaklarıyla tutuyor cuk cuk sesler çıkıyor ama dil altı bağı yok yani dilini üst damağına yapıştırabiliyor sonuna kadar dışarı çıkarabiliyor ama benimkinde üst damak bağı var o bu kadar sorun yapar mı bilmiyorum göğüs yarasından çok cektim bende ve kızım mememi boşaltamadıgı için sınırda kilo alıyor
Dk16 Plasentes takmayınnnn emmede problem yoksa sorun yok Bir de dil bağı kestirme operasyonunda geç kalma diye birşey yok Eğer ilanı gerekirse istediğiniz zamanda gerçekleştirebilirsiniz