Prensesannesi38 Bazı geceler huy edindi saat 3-4 arası uyanıyor bazen uyuyor bazen oturup oyun oynuyor ağlamıyor ama dişten değil 10.5 aylığız niye olur fikri olan var mı 😏
Mom076 Prensesannesi38 oglumda 9 ay 12 günlük 2aylıken gece kalmazdı mama ıcın bıle takı 8 aylık olana kadar suan aynı durumdayız ıkı aydır gece kalkıyor yatmıyor bazen saat 4 5 kadar oyun oynuyor uykusu cok duzensız olmuş
Mom076 Prensesannesi38 benımkısı yenı uyudu😓😓dun gece çığlık atarak uyandı mısafırım vardı gece bıre kadar ılgılenemedım onlar gıttıkten sonra cok yorgundum oglumu yatırdım yataga koydum tam yatacaken bır çığlık attı uykuda aldım kucagıma sakınlesmedı aglamaktan catlayacaktı resmen ılk defa oglumu oyle gordum doğduğundan berı artık ne olduysa anlamadım
Kdr-eren Benimki 15 aylık olmak üzere hala girmedi düzene tam iyi olacak galiba diyorum bin pişman oluyorum öyle düşündüğüme
Mom076 Baturalpinannesi esımde oyle dedı ama dedım belki ruya görmüştur ama öyle böyle degıl ılk defa öyle bır ağlamaya sahıt oldum cok degısık bıseydı gercı kaynanam duysa benı topa tutar hep dıyor cocugu paylaşma nazar olacak dıye paylaştım ama ondan olacağını sanmıyorum
Mom076 Milkayy canım postun adı ne baya uyudum bebemde demın uyudu leslie yaptım form cayımı ıctım esra erolu ızlıyorum