Funda0506 Güzel Anneler yardımınıza ihtiyacım var yeni doğum yaptım 12 gün oldu bebeğimin doyup doymadığını anlamıyorum sürekli emziriyorum fakat her emzirme den sonra hıçkırık tutuyor ve hıçkırıktan sonra mutlaka az dahi olsa kusuyor doktora götürdük yenidoğan uzmanları bile baktı herhangi bir problem görmediler sizce bebeğim doyuyor mudur ve kusmalarının sebebi nedir yardımcı olur musunuz lütfen 🙏
Viliviki Funda0506 hıçkırdığı zaman mutlaka emzirin bebeğiniz doyuyordur her annenin Sütü bebeğine yeter güzel düşünün 🤍
Wanderlust Funda0506 gun icinde 5-6 cisli bez aliyorsaniz doyuyordur. Fiskirtmadan yandan kusiyorsa veya peynir kesigi gibiyse de fazla emdigini cikariyor o kusma sayilmiyormus mideleri henuz cok kucuk ve cok sut emdiklerinde olmasi dogal endise etmeyin hic 🌸
Funda0506 Viliviki her emzirme den sonra mutlaka tutuyor ve emmeyi bırakıyor ve ardından ağız yoluyla gazını çıkarıyor emin değilim doyup doymadığından
Funda0506 Wanderlust evet 5 6 yı geçiyor hatta peynir kesiği gibi kusuyor her zaman ama bazen burnundan da çıkarıyor en çok korktuğum şey bu burundan gelmesi
Wanderlust Funda0506 mutlaka doyuyordur zaten 15gunluk oldugunda kontrole gidince kilo kontrolu de yapilicak orda da kilo alimina gore doktorunuz doymuyorsa size soyler endise etmeyin hic, burnundan kusma kismini bilemiyorum onu doktorunuza sorun isterseniz
BenMathilda Funda0506 Bebeğiniz doyuyordur, Kusmasinin nedeni fazlasını cikarmasidir, hıçkırık da sık görülür, emerken hava yutmasından kaynaklanir Her şeyi normal, endise etmeyin 💐