1ozgee kızlar puset ne kullanıyorsunuz alacağım ama marka çok güzel kaliteli birşey istiyorum önerileriniz nedir
basaktpe12 1ozgee üstteki arkadaşın dediği gibi sadece 1ay kullandım ondan sonrada hemen bebek arabası aldım onun taşınması zor
Wanderlust 1ozgee maxi cosi kullaniyorum memnunum, bebek arabasinda da oluyor, cikarip evde de onda uyutuyorum arada
Lilav21 1ozgee joie kullanıyorum,bebek arabasınada oluyor oto koltuğu olarakta kullanılıyor Çok memnunum
green_love1 Kraft biraz ağır ama çok kaliteli 👌ben bebeğimi gündüz onda yatırıyorum çok rahat oluyor anne karnı gibi hissettikleri için rahat uyuyorlarmış♥️
Elasuheda green_love1 aynı bende 2-3 ay hep omda yattı gündüzleri şimdi yatırtmıyorum aşağı kayıveriyor 4 buçuk aylık şuanda Kraft benim ki de ağır ama sağlam 3-4 çocuk rahat büyür onda :) ve bence lazım puset
Masev Besafe izi go kullaniyorum, yenidogan doneminde evde surekli kullandim ana kucagi yerine ayni zamanda bebegim 5 aylik oldu bebek arabasinda ve oto koltugu olarak da kullaniyorum
Deletedmom5284 Casual kullanıyorum 9 aylık hala sığıyor içine bebek arabasının puseti ama ayrı satılıyor mu bilemedim
426mavi 1ozgee ben civilden almıştım iyiki almışım elim ayağım oldu mutfakda bi iş yaparken yemek yerken falan sandelye koyup bebeği yanımıza alıyorum hep bizi izliyo bizi görünce mutlu oluyo