Karakiz1 Seyehat yasaginda baska ilin hastanesinden kan tahlil sonuclarimla baska bir ile gidebilirmiyim
[silindi] Karakiz1 bulunduğun il/ilçe de gittiğin hastanenin sevk belgesi +gideceğin hastaneden aldığın randevu ile gidebilirsiniz ancak çünkü tedavi için yetersizse yaşadığın yer izin veriliyor gitmenize ancak beyanınız yalansa ceza yersiniz
Karakiz1 Yalandan gezmek icin deil kaydimi yasadigim ile aldirmadim ilcede yasiyorum ama fakulte hastanesine her ay tahlil veriyorum oda yasadigim ilin fakulte hastanesi deil hemen linclemeyin lutfen
egelisamom Karakiz1 112 yi arayıp durumu anlatıp izin isteyebilirsiniz. Onlar sizi yönlendiriyor. Eğer randevunuz varsa kağıdınızı göstererek aynı şehir içinde ikametgah üzerinde gidebilirsiniz.
Karakiz1 egelisamom randevum var canim her ay kan vermeye geliyorum fakat baska ilin fakulte hastanesine ikametimde yasadigim yerde deil o yuzden sorun yasarmiyim yasadigim ilceme nasil gidebilirim die sormak istedim
Browni_61 Karakiz1 Gidemezsinz.Gidocenz hastanede randevunz varsa veya orayla ilgiki muayneninz vrsa belki polisi arayip bilgi alabilrsnz.
Ssedaa Karakiz1 e devletten izin alabilirsiniz randevu bilginizin ekran görüntüsünü alın ekleyin izin çıkıyor biz oğlumu götürürken öyle izin almıştım