Nurbanu90 Bizimki gündüz uykusu pek sevmiyor dogdugundan beri böyle. Gündüz 8-8,30da kalkar en geç oynarız falan 1,5 saat sonra ikinci uykuyu yapar max 2 saat. Sonra saat 3 4 gibi ikinci uyku max 1,5 saat, son şekerleme saat 8 gibi 1 saat bazen, 30 dakika. Gece gözlerini hiç acmadan emmek içinse 3 kez kalkar bazen 2 kez o kadar. Yani bebeginiz banyoyu seviyorsa uyku egitimi vermenin en ideal yolu, bana herkes aman ondan sonra hep banyoya alışcak yaptirmasan uyumayacak dedi ama ben bir anda kesmedim kademeli kestim önce iki gunde bir, sonra üc gunde bir. Gecen gün 5 gün yıkamadim hasta diye yinede aynı saatte uyudu, birde şunu keşfettim burda bir iki arkadaş yarım banyo yaptır dedi yani el yüz ayaklarını yıka denedim çok fazla uykusunu açtı malesef🤷♀️ Şuan emerek uyuma konusunda direniyoruz onuda bıraktırsam tam olacak ama onu birazda ben istemiyorum emmesi çok hoşuma gidiyor🤭 Sabah kalkma saati biraz geç ama gecede 10,30 bebek için gec tabiki bir bebek en geç 9-9,30 gibi uyumalı BENCE, ama ben çalışıyorum bazen 6da, bazen 9da cıkacağım hic yoktan yarim saat goreyim uyumadan diye o şekilde ayarladım🙂