Seliminanesi Emzirirken dış tedavisi nasıl oluyo arkadaşlar kaç saat emzirmiyoruz bilgisi olanlar paylaşa bilir mi ?
Deletedmom81 Seliminanesi bizim cocuk doktoru 2 saat yeterli olur demisti 2 saat sonrasinda sütünüzü sagip atarsiniz ,sonra emzirirsiniz
mrshavva Seliminanesi eğer anesteziyle işlem yaptıracaksınız işlemden sonra ki ilk sütünüzü sağın ve atın sonrasında emzirmeye devam edebilirsiniz diş hekimi asistanıyım 🙃
Seliminanesi Agg0207 kanal tedavisi olabilir siz yaptırdınız mi onunla ilgili bi sıkıntı olmuyo degilmi emzirmede
Agg0207 Seliminanesi ben dolgularımı yaptırıyorum şuanda ama kanal tedaviside yaptırıcam hatta implantlık bile bir tane dişim var bir sıkıntı olmaz dedi bana doktorum
Seliminanesi mrshavva teşekkür ederim kanal tedavisi gerekebilir onun içinde aynı şekilde sağıp daha sonra emzirebilir miyim acaba ?
Seliminanesi Agg0207 doğumdan ne kadar sonra yaptırmaya başladınız? Benim dişimde ağrım var 20 gün oldu dogum yapalyapalı bi sakıncası olmaz inş .
Agg0207 Seliminanesi ben 3. Ayımda başladım ama doktoruna danış bir sorun olcagını sanmıyorum çürük diş daha tehlikeli vücutta sonuçta