Feyzosunannesi Kizlar kullandiginiz memnun kaldiginiz bebek telsizi varmi?kizimin odasini ayircam yakinda, yasaklar kalkinca gidip alcaz ne marka oneriyosunuz kamerali kamerasiz farketmez bi yardimci olun hemen alayim
Muhasebeciana Feyzosunannesi kiwii markasi kullaniyorum cok memnunum en ufak kiprassa onu dahi duyuyorum telsizden
Merveayazz Feyzosunannesi vtech kullanıyorum yaklaşık 1 yıldır çok memnunum 1 yıl önce 180 TL gibi Bi rakama almıştım
Feyzosunannesi Dn123 aynen ya imkan olsa kamerali almak daha iyi olur ama fiyat bitcemiz o kadar fazla degil ortalama bi normal telsiz alcam o yuzden
Dn123 Feyzosunannesi bakalım belki kameralı alirim vteck güzele benziyor. Benim kizim biraz deli uyuyor görmem lazım sanki
Aybarsmom Feyzosunannesi bana hediye gelmişti bebevo marka kameralı ben çok memnunum gece görüşü falan cok net ses iletimide çok güzel fonksiyonlu baya mesela anne ekranından tuşa basıp odaya konuşabiliyorsun vs . Benim için tek eksi yönü kablolu kamera elektrik gittigi an işlev bitiyor.Anne ekranı hem kablolu hem sarjlı çalışabiliyor kamerada öyle olsaymiş keske.ha birde çekimi çok iyi alt komsumda bile kesintisiz cekiyor 👍🏻
Gnss Ecoo vtech kameralı kullanıyorum çok memnunum uyuduğunda aklının kalması 0 olasılık 4 ay önce e bebekten 420 tl ye almıştık indirimli hali tabi