Elisaaa Sezeryandan kalan kilolarımı vermek için diyete başlayacagım aynı zamanda spora önerebleceginiz bir koşu bandı markası varmı ve koşubandı olanlar tavsiye edermi alma konusunda kararsızm bazıları gereksiz falan diyor 😣
Deletedmom5284 Elisaaa biz aldık spor salonu tipi bi kaç ay oldu kullanıyoruz bi sorun yaşamadık markasını hatırlamıyorum eve geçince atarım
Tyrcm Elisaaa canım ben de var eşim kullanıyordu ihtiyacı kalmadı artık dilersen uygun fiyattan satabilirim
elifhanimm Etmem. Annemde vardı senelerce askı olarak kullandı. Sonra kilo vermeyi değilde börek yemeyi seçtiği için sattık. Beben ufaksa kanguru öneririm. Al tak beraber yürüyğn hem ona hem sana iyi gelir
Elisaaa elifhanimm ya ben sporcuydym bekarken oturdmmu agzmı tutsamda kilo alıyorum beden harekete alıştı yazın çıksam yürüyüşe kışın evde otracagm mecbur bebegm içn yine verdigim kiloları alacagımdan korkuyorum ne yapacagımı şaşırdm😖
ZMK Elisaaa yani koca koşu bantlarını almaktansa onlar daha iyi o büyüklerden alanlar 2-3 ay sonra satıyo