nida Kızlar merhaba aranızda panikatak hastası var mı? Ben yeni yakaladım boğazımda sanki biri sıkıyo gibi oluyor ,sanki bir lokma kalmiş gibi var mı bunu yaşayan kaç gün sürer??
Minik_Hanim nida ben değilim ama cevremde cok var, babam ve kuzenim. Tedavi olarak kurtuldular cok şükür. Kalp krizi geçirdiğini sanardi babam, nefes alamazdi, çarpıntı olurdu. Daha başındayken bi uzmana gidip onlem alin, ilerleyince cok daha zor..
Pinarice nida 4 yıldır uğraşıyorum bu hastalıkla destek alıyorum ilaç da içiyorum ama o his ara ara gelip gidiyo normal yani bi kaç güne normale döner ama belli aralıklarla tekrar gelir telkin vermeye çalış kendine ve nefes egzersizi çok önemli doktorun da önermiştir zaten onun gösterdiği şekilde yap rahatlatıyo bi nebze
elifhanimm nida doktorunuz ne dedi peki bunun için boğazda kalıcı bie his bilmiyorum anlık geliyor ve geçiyor ama hayatı çok etkiliyot ileri boyutta dıaşrıda kriz geçirmeler vs sıkıntı
elifhanimm Minik_Hanim 😔 benim abimde öyle çok üzücü değil mi her seferinde biz de aynı şeyi yaşıyoruz
nida elifhanimm evet boğazım için bir süre dr gittim gezdim hiç bişey çıkmadı bir gün var bir gün yok çok değışık bişey
Pinarice nida inanın çok iyi anlıyorum ama maalesef zamandan başka çaresi yok zamanla geçiceğini umut ediyorum