Yelda35 Kızlar diş çıkarırken mide bulantısı yapıp öğürtür mü? Oğlum iki gündür öğürüyor damağına baktım birşey yok 8 aylık
Yelda35 3children1mom ya 🤔 ama ateş yok şişerse boğazı ateş olmaz mı? Acemi anneyim de.. sık sık yapmıyor gümde 2 3 kere doktora götürsem mi
3children1mom Yelda35 Enfeksiyon olursa ates yapar hafif boğaz inmesi olur ya nasil anlatsam Dişini çıkarırken zorsunmus ondan bi kaç güne geçer pekmez verebilirsin… Geçmiş olsun canım ☺️
3children1mom Yelda35 Rica ederim eğer limon içerebilirsen. Ilık limonlu su da iyi geliyor 1 cay kaşığı yeter zaten ☺️
3children1mom Yelda35 Kuzum 1 soğanı robottan çek suyunu süz suyunun içine karanfil yağı damlat 1 2 damla oraya sür hem çabuk patlatıyor hem de huysuzlugu olmaz ağrısını keser.
Prensesannesi21 3children1mom 7 aylik kizim benimkide cok huysuz dis yeru şişmiş bende denerim tesekkur ederimmm🌸
3children1mom Prensesannesi21 Benim küçük kızımda 7 aylık oldu 😂 Siz de babildama basladi mi her cocuk bir değil tabi de merak ettim
Prensesannesi21 3children1mom Evet baya oldu o. Bugün 3 4 defa anne dedi. Daha önceden de bababbaab diyordu da 😅🤭
3children1mom Prensesannesi21 😍🥰 ayy masallah yaa Benim kızım da mam mam bir de anne diyor 😂 Ortanca kızım cok tembeldi gözüm korkuyor vallahii